Πέφτει το διπλό των “Λύκων” στη Βρέμη!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (07/06) έχει και πάλι Σούπερ Λιγκ! Το ενδιαφέρον ανεβαίνει στο κατακόρυφο, ενώ συνεχίζεται πάντα η δράση και στην Bundesliga. Επιπλέον, αυξάνονται διαρκώς οι επιλογές, με ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα να επιστρέφουν στη δράση. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ξεχωρίζει η πτώση στο διπλό της Βόλφσμπουργκ στη Βρέμη. Οι “Λύκοι’ πλέον πληρώνουν 2.03 από το αρχικό 2.23. Στην Αυστρία έπεσε σημαντικά ο άσος της Βόλφσμπεργκερ, η οποία υποδέχεται την Λίντσερ. Ο άσος πλέον προσφέρεται στο 2.83 από το αρχικό 3.11. Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως παρατηρείται στη Γ’ Γερμανία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ιένα με την Κάιζερσλάουτερν. Το αουτσάιντερ Ιένα πλέον πληρώνει 4.10 από το αρχικό 5.51!

Τζίροι στοιχήματος

Πρωταγωνιστές στο κομμάτι των τζίρων αποτελούν σταθερά αυτή την περίοδο τα παιχνίδια της Bundesliga και το σημερινό πρόγραμμα δεν αποτελεί εξαίρεση. #1 επιλογή ανάμεσα στους παίκτες είναι ο αγώνας ΒέρντερΒόλφσμπουργκ με σχεδόν 190,000€ τζίρο μέχρι στιγμής και ακολοθούν τα Ουνιόν ΒερολίνουΣάλκε και ΆουγκσμπουργκΚολωνία με 80,000+ και 50,000+ ευρώ τζίρο αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα