Stoiximan: Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
stoiximan bonus

Για την 24η αγωνιστική στη Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30) και το Stoiximan την προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Βέρντερ Βρέμης, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ φιλοξενήθηκε από τη Σάλκε, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που σημείωσε ο Μπιτενκούρτ στο 32ο λεπτό, ήταν αυτό που της χάρισε και το “τρίποντο”. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε No Goal και Under 2.5. Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά από έξι αναμετρήσεις, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντι Χούτερ φιλοξενήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Αντρέ Σίλβα (πεν. 27′) και Καμάντα (85′), ήταν και αυτά που της χάρισαν και το “τρίποντο”. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Τρεις νίκη, μια ισοπαλία και δέκα ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις