Bet365: Κολωνία – Φορτούνα Ντίσελντορφ κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 27η αγωνιστική στη Bundesliga, η Κολωνία υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Κολωνία – Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Κολωνία, μετά και την ήττα από τη Γκλάντμπαχ (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ υποδέχθηκε τη Μάιντς, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 με τα τέρματα των Ουτ (πεν. 6′) και Κάιντς (53′), στην πορεία δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα. Στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου και μετράει μια νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ υποδέχθηκε την Πάντερμπορν, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Under 2.5. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Κολωνία – Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις