*Ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Λευκορωσίας. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρώτο ματς (Σλάβια Μοζίρ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-0): Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η Σλάβια Μοζίρ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Λευκορωσίας επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση πέτυχε ο Παντία στο 11′.

*Στο πρωτάθλημα: Σλάβια Μοζίρ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-1 (28/3/20)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σλάβια Μοζίρ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Λευκορωσίας

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ δείχνει πως έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό τις τελευταίες βδομάδες. Μετά την ήττα στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Σλάβια (1-0 εκτός) επικράτησε των Μινσκ (3-0 εκτός) και Γκοροντέγια (2-0 εκτός), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τορπέντο Ζοντίνο (0-0 εντός) στο πρωτάθλημα. Με αντίπαλο την τελευταία στις 18 του μηνός αποτελεί θαύμα το πως δεν πανηγύρισε το “τρίποντο”, καθώς δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

“Πιστεύω πως ήταν μία αναμέτρηση στην οποία πήρα σωστές αποφάσεις. Η αντίπαλός μας προσπάθησε να αμυνθεί, ενώ εμείς δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Στο τέλος υπήρχε άγχος, αλλά τα καταφέραμε”, είπε ο προπονητής Αλσέφσκι μετά τη νίκη επί της Γκοροντέγια το Σάββατο που ανέβασε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην 4η θέση.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Γκοροντέγια για το πρωτάθλημα. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντραγκούν (73′) και Σαρόκα (90+3′).

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ Στατιστικά

*NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Bwin)

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Η Σλάβια Μοζίρ προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ισλοχ (2-1 εκτός) και Μινσκ (3-1 εντός), αποτελέσματα που την έριξαν στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη). “Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς.

Οι ηγέτες της ομάδας είναι εκτός αποστολής, δυστυχώς οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους παίκτες δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα”, ανέφερε ο φανερά εκνευρισμένος προπονητής Μαρτίνοβιτς μετά την ήττα από την Μινσκ το Σάββατο. Στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η Σλάβια Μοζίρ γνώρισε δέκα ήττες (μία ισοπαλία). Θα πρέπει να γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που πανηγύρισε το “τρίποντο” (3-1).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από την Μινσκ για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Γκριμπόφσκι (30′) και Γιαρότσκι (46′), προτού οι γηπεδούχοι μειώσουν με τον Ζουκ στο 79′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βασίλιεφ οχτώ λεπτά πριν το τέλος των 90′.

ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ Στατιστικά

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.