Overwatch Στοίχημα: Αναλυτικός Οδηγός, Πως να παίξετε

Ανανεώθηκε:
Overwatch esports

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, με μία player base άνω των 50.000.000 όπως ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2019. Ο λόγος για το Overwatch που, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα των Esports που συναρπάζουν παίκτες από άκρη σε άκρη του πλανήτη.

Τα Esports στην Bet365
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για ένα team based multiplayer βιντεοπαιχνίδι πρώτου προσώπου (first person shooter) που αναπτύχθηκε από την πασίγνωστη εταιρεία Blizzard Entertainment και είναι διαθέσιμο τόσο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όσο τις κονσόλες Playstation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Το Overwatch έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς απαιτεί συνεργασία μεταξύ των παικτών, γρήγορη σκέψη και …πονηριά!

Ο τρόπος παιχνιδιού

Στο Overwatch υπάρχουν διαφορετικά game modes: Η διασφάλιση ενός σημείου του χάρτη, η συνοδεία ενός φορτίου σε κάποιο σημείο αυτού με την μία ομάδα να επιτίθεται και την άλλη να αμύνεται, solo και team deathmatch, capture the flag κ.α.. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες των έξι, ο κάθε ένας από αυτούς επιλέγει τον χαρακτήρα του ανάμεσα σε περισσότερους από 30, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ικανότητες και χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά ήδη: Οι Damage heroes, οι Tank Heroes και οι Support Heroes. Οι πρώτοι μπορούν να κάνουν την περισσότερη ζημιά επιθετικά και να διασφαλίσουν τα control points, οι δεύτεροι αντέχουν στα χτυπήματα από τους αντιπάλους και οι τρίτοι μπορούν να γιατρέψουν τους συμπαίκτες τους. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν χαρακτήρα κατά τη διάρκεια μίας μάχης με σκοπό να ανταποκριθούν στις συνθήκες αυτής που αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

Σε πρώτο πλάνο το τουρνουά Overwatch League

Σε όλη την διάρκεια του χρόνου διοργανώνονται τουρνουά Overwatch ανά τον κόσμο. Φυσικά, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο όλων αποτελεί το Overwatch League που ξεκίνησε το 2018 και διεξήχθη στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, με τις ομάδες να μοιράζονται χρηματικά έπαθλα ύψους 3.500.000 δολαρίων! Η μορφή αυτού μοιάζει πολύ με του NBA, καθώς υπάρχει η regular season και έπειτα τα play off, προτού φτάσουμε στους τελικούς.

Οι δύο ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο του Overwatch League είναι οι London Spitfire και San Francisco Shock, ενώ οι φιναλίστ ήταν οι Philadelphia Fusion και Vancouver Titans. Οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από τις ΗΠΑ, ενώ οι υπόλοιπες από την Κίνα, τον Καναδά, την Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Γαλλία.

Τα Esports στην Bet365
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα και Overwatch

Φυσικά, ένα τόσο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι με εκατομμύρια παίκτες στην player base του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίοι προσφέρουν διαθέσιμες αγορές για αυτό.

Άλλωστε, θεωρείται ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα στον χώρο των Esports, καθώς διαθέτει ένα διαφορετικό gameplay και γραφικά από τα ήδη διαδεδομένα FPS Counter Strike: Global Offensive και Call of Duty.

Έχει τεράστια ποικιλία από χάρτες και χαρακτήρες και την απόλυτη υποστήριξη της Blizzard Entertainment για να παραμείνει στο προσκήνιο για πολλά χρόνια. Η ταχύτητα του gameplay και οι αγώνες που διαρκούν λιγότερο χρόνο κάνουν το Overwatch πιο εύκολο στην παρακολουθηση από τους θεατές που συνδέονται μέσω live streaming.