Esports Στοίχημα Live: Αναλυτικός Οδηγός, Πως να παίξετε

Ανανεώθηκε:
Live esports

Τα Esports έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος ασχολούνται σοβαρά με βιντεοπαιχνίδια όπως το League of Legends, το Counter Strike: Global Offensive, το Dota 2 και το Overwatch. Έχοντας αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε αυτά, πολλοί αποφασίζουν να ποντάρουν στα Live Esports.

Τα Esports στην Bet365
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες γνωρίζουν πως στα τελευταία λεπτά των αγώνων/μαχών υπάρχουν πάντα μεγάλες συγκινήσεις, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν σε υψηλές αποδόσεις. Είτε βρίσκεστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας παρακολουθώντας κάποιο τουρνουά στο Twitch, είτε δίνετε το παρών στις κερκίδες ενός χώρου που το φιλοξενεί, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μπείτε σε κάποια στοιχηματική πλατφόρμα που προσφέρει Live Esports και να παρακολουθήσετε την διακύμανση των αποδόσεων.

Μακρά η λίστα των Live Esports

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάποια βιντεοπαιχνίδια είναι καταλληλότερα για live στοιχηματισμό από άλλα. Είτε πρόκειται για μία χαωτική μάχη σε μία αρένα ή για ένα καθηλωτικό First Person Shooter, υπάρχουν κάποια Esports που συγκεντρώνουν περισσότερο τα βλέμματα των παικτών.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν καλά τα κλασικά League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 και Starcraft 2. Ωστόσο, η σχετική λίστα μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός, με τους φανατικούς gamers να φέρνουν στο προσκήνιο κι άλλα βιντεοπαιχνίδια, όπως τα Fortnite, Overwatch, PlayerUnknown’s Battlegrounds, World of Warcraft το Rocket League.

Μεγάλη η γκάμα στοιχημάτων

Η γκάμα στοιχημάτων στα περισσότερα Esports είναι τεράστια και θα αφήσει ικανοποιημένους τους περισσότερους παίκτες που θα ασχοληθούν με το live κομμάτι αυτών. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να ποντάρει στην ομάδα που θα πραγματοποιήσει το πρώτο kill στον αγώνα ή σε αυτή που θα το κάνει χρησιμοποιώντας πιστόλι ή μαχαίρι.

Αυτοί οι δύο τύποι στοιχήματος αφορούν, κυρίως, το Counter Strike: Global Offensive και το League of Legends. Υπάρχει και η επιλογή του νικητή του χάρτη που προσφέρεται καθ’ όλη την διάρκεια της μάχης στα εν λόγω βιντεοπαιχνίδια, αλλά και το Dota 2.

Τα Esports στην Bet365
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξίζει η αναμονή για τα μεγάλα τουρνουά

Πολλοί παίκτες επιθυμούν να κρατιούνται σε στοιχηματική …φόρμα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ποντάροντας σε τουρνουά χαμηλής δημοτικότητας στα Esports. Ωστόσο, για αυτούς που επιθυμούν τις καλύτερες δυνατές επιλογές και αποδόσεις, τότε αξίζει η αναμονή για τα σημαντικά πρωταθλήματα που λαμβάνουν χώρα από άκρη σε άκρη του κόσμου.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες τα διαφημίζουν στις αρχικές σελίδες τους, δείχνοντας πως αποτελούν από τα βασικά προϊόντα τους. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Major League Gaming που ξεκίνησε το 2002 και περιλαμβάνει παιχνίδια όπως το Call of Duty: Advanced Warfare, Halo 2, Super Smash Bros, Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas και Tekken 6.

Από εκεί και πέρα το LoL World Championship αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός που ακολουθείται από εκατομμύρια gamers σε όλο τον πλανήτη, όπως και το Dota 2: The International. Τέλος, υπάρχει και το DreamHack Masters που ξεκίνησε το 2016 και αφορά το Counter Strike: Global Offensive.

Όλα τα τουρνουά σε live streaming

Φυσικά, ο ζωντανός στοιχηματισμός συνδέεται άμεσα με το live streaming: Οι παίκτες που θα επιλέξουν να ασχοληθούν μαζί του μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση είτε από κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως το YouTube και το Twitch, είτε από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν αυτή την δυνατότητα.

Έτσι, όπως συμβαίνει παρακολουθώντας π.χ. μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, θα διαμορφώσουν μία καθαρή άποψη για τον αγώνα ή την μάχη που εξελίσσεται μπροστά από τα μάτια τους.