Προγνωστικά Στοιχήματος ESports

Ανανεώθηκε:
E-Sports Betting

Στοίχημα στα ESports και Προγνωστικά!

Με τον όρο ESports αναφερόμαστε σε όλα games, τα διαδικτυακά παιχνίδια, που επιλέγουν να παίξουν αρκετοί φανατικοί του είδους. Η άνοδος τους τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία και συνεχώς οργανώνονται διεθνή τουρνουά με αρκετά μεγάλα έπαθλα. Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε αρκετά χρόνια πίσω από την Ασία και συγκεκριμένα την Νότια Κορέα όπου το gaming είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο και καθημερινό.

Τα γνωστά fantasy leagues διοργανώνονται από εταιρίες που συντονίζουν τις ομάδες των παικτών και αναλαμβάνουν να διεξάγουν με ομαλότητα τις μονομαχίες. Αρκετές Στοιχηματικές Εταιρίες δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να στοιχηματίσουν σε αυτά τα γεγονότα, προσφέροντάς μάλιστα, πληθώρα στοιχημάτων. Μερικά από τα πιο δημοφιλή E-Sports είναι τα εξής:Counter Strike Go, Dota 2, League of Legends, Hearthstone, FIFA, Stracraft II.

Αρκετοί άνθρωποι του επιχειρηματικού χώρου έχουν προβλέψει ότι τα e-sports θα γνωρίσουν μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, σπεύδοντας να επενδύσουν πάνω σε ανερχόμενες εταιρίες E-Sports. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν που προσφάτως τοποθέτησε σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια στην startup AlphaDraft. Πρόσφατα στο Web Summit του Δουβλίνου επιλέχθηκαν και αρκετές εταιρίες E-sports, κυρίως startup εταιρίες, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα project τους στο συνέδριο του Βερολίνου τον Οκτώβριο του 2015.

Πλέον η τάση για τα λεγόμενα E-Sports αρχίζει και παίρνει διαστάσεις πέραν του αναμενομένου καθώς μιλάμε απλά για μία βιομηχανία που στηρίζεται σε παίκτες παιχνιδιών που συμμετέχουν στα τουρνουά απλώς από ένα Internet cafe της γειτονιάς τους. Αν σκεφτείτε ότι σε ένα τέτοιο γεγονός μπορούν να ποντάρουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο, μέσω των στοιχηματικών εταιριών που προσφέρουν δεκάδες στοιχήματα για E-Sports, τότε μιλάμε πραγματικά για την επαναστάση του gaming!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον στοιχείο που παρουσιάστηκε σε τελευταία έρευνα εταιρίας μέτρησης γύρω από τα E-Sports, καταλήγει ότι εν έτη 2015 οι παίκτες των online multiplayer παιχνιδιών είναι κάτι περισσότερο από 70(!) εκατομμύρια, νούμερο πραγματικά αφάνταστο. Φυσικά τα πρωτεία στο χώρο των E-Sports, όπως αναφέραμε και παραπάνω, κατέχουν οι Νοτιοκορεάτες που για αυτούς αποτελεί μία τυπική ενασχόληση με τη συμμετοχή ακόμα και των γονέων τους στην αποτελεσματική εκμάθηση τους!

Προς το παρόν στην Ελλάδα η μοναδική στοιχηματική εταιρία που προσφέρει στοιχήματα για E-Sports είναι ο Stoiximan (κλικ εδώ για να δείτε τα διαθέσιμα στοιχήματα):