Pamestoixima.gr: Λάτσιο – Ίντερ με πλήθος επιλογών

Ανανεώθηκε:
pamestoixima

Για την 24η αγωνιστική της Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται την Ίντερ (21:45) και το Pamestoixima.gr διαθέτει την αναμέτρηση με πλήθος επιλογών.

Λάτσιο – Ίντερ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και 18 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Λάτσιο, μετρώντας 14 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι φιλοξενήθηκε από την Πάρμα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που σημείωσε ο Καϊσέδο στο 41ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Στα τρία από τα τέσσερα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Under 2.5. Εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, και η Ίντερ προέρχεται από ένα αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, μετρώντας δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποδέχθηκε τη Μίλαν, της οποίας και επικράτησε με 4-2. Παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, με τα τέρματα των Μπρόζοβιτς (51′), Βετσίνο (53′), Ντε Φράι (70′) και Λουκάκου (90’+3). Στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Λάτσιο – Ίντερ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114