29η Αγωνιστική

*G/G τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Πρώτος γύρος: Νοτόντεν – Σκέιντ 1-1

Σκέιντ – Νοτόντεν στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΣΚΕΪΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε χωρίς περιθώρια για απώλειες, η Σκέιντ δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Σάντνες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η ομάδα του Νόρντλιε, που συμπλήρωσε 13 παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, μάλιστα έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις 23 τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη δυο στροφές πριν το φινάλε και αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση, καθώς βρίσκεται στο -4 από τη ζώνη των μπαράζ, που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσει την παραμονή της. Θέλει μόνο νίκες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και παράλληλα ήττες τις Νοτόντεν.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-2 από τη Σάντνες γνώρισε η Σκέιντ. Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να επιστρέψει με κάτι θετικό στη βάση της, πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της λάθη. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με γκολ των Μπούντουσον (5′) και Γιουσούφ (49′), στο 63′ ωστόσο οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.

Σκέιντ Στατιστικά

*G/G τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

*G/G & Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Banner

ΝΟΤΟΝΤΕN ΑΝΑΛΥΣΗ

Γκέλα ολκής για τη Νοτόντεν που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (3-3) με την ουραγό και αδιάφορη Τρομσντάλεν την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση την ομάδα του Ντόκεν, που συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση δυο στροφές πριν το φινάλε, καθώς παραμένει στη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Αγνοεί τη νίκη στα 10/12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και χρειάζεται έναν βαθμό στις δυο επόμενες αγωνιστικές, προκειμένου να “κλειδώσει” την παραμονή. Αντιμετωπίζει πρόβλημα και εκτός έδρας, έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες εξόδους της, όπου σημείωσε ένα τέρμα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν Νοτόντεν και Τρομσντάλεν. Βρέθηκε στο 11′ μπροστά στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Άρντζεν, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν στο 30′ να ισοφαρίσουν σε 1-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν σωστή, πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ των Ταγκμπατζούμι (45′) και Γιένσεν (45+). Δεν μπόρεσε ωστόσο να “κλειδώσει” τη νίκη, η Τρομσντάλεν με γκολ στο 51′ και στο 78′ ισοφάρισε για το τελικό 3-3.

Νοτόντεν Στατιστικά

*Οver 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας ματς.

*G/G τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας ματς.