*Φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα, το οποίο διεξάγεται στην Αίγυπτο. Την πρόκριση από τη φάση των ομίλων θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες

*Από τρία σερί μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.

Γκάνα – Μπένιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

ΓΚΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ίσως ήρθε η ώρα της! Πρόκειται για μια χώρα που είναι πάντα στη συζήτηση για την κορυφή, διεκδικεί υψηλούς στόχους, τα τελευταία 10 χρόνια θεωρείται και είναι μια απ’ τις πιο συνεπείς της Αφρικής. Στα τελευταία έξι Κόπα Άφρικα δε βρέθηκε ποτέ εκτός τετράδας, δύο φορές έπαιξε στον τελικό (2010, 2015), μια τερμάτισε τρίτη (2008), τρεις φορές κατέλαβε την τέταρτη θέση (2012, 2013, 2017). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές, η πιο πρόσφατη το 1982, η αρχή έγινε το 1963, συνεχίστηκε με τις κατακτήσεις των 1965 και 1978.

Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο Κουέσι Άπια, είδε την ομάδα του να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον προκριματικό όμιλο, όπου έπαιξε μόλις τέσσερα ματς λόγω της αποβολής της Σιέρα Λεόνε. Με τρεις νίκες και μια ήττα κατέλαβε την πρώτη θέση και εξασφάλισε την παρουσία σ’ ένα ακόμη Κόπα Άφρικα, δεν έχει χάσει διοργάνωση μετά το 2006. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, ξεχωρίζουν τα αδέρφια Αγιού, Τζόρνταν και Αντρέ, από κοντά ο έμπειρος Ασαμόα Γκιαν, ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, Γουακάσο, ο εξαιρετικός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Παρτέι και ο Ατσού της Νιουκάστλ. Αήττητη η Γκάνα στα τελευταία τρία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (2-1-0), δε δέχτηκε γκολ σε κανένα.

Δείτε εδώ το ρόστερ της Γκάνας

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Νότια Αφρική.

ΓΚΑΝΑ Στατιστικά

*Έρχεται από τέσσερα σερί Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Betshop).

*Με NG συνοδεύτηκαν τα τέσσερα τελευταία ματς της Γκάνας.

*Έρχεται από 8/9 NG στο Κόπα Άφρικα.

Banner

ΜΠΕΝΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην αφάνεια ήταν τα τελευταία χρόνια το Μπενίν, παλεύει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει κάτι καλό. Την τελευταία φορά που κατάφερε να περάσει στα τελικά του Κόπα Άφρικα ήταν το 2010. Μετράει επίσης άλλα δύο συμμετοχές σε τελική φάση, το 2004 και το 2010, χωρίς όμως να πετύχει πολλά πράγματα. Προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον κόουτς Ντουσουγιέ να αναλαμβάνει τον Ιούνιο του 2018 και να δίνει το κάτι διαφορετικό. Οδήγησε την ομάδα του σε μια εξαιρετική πορεία στον προκριματικό γύρο, είχε τρεις νίκες σε συνολικά έξι παιχνίδια, με 10 πόντους κατέλαβε τη δεύτερη θέση και άφησε εκτός Κόπα Άφρικα τις Γκάμπια και Τόγκο.

Αστέρι του Μπενίν είναι ο έμπειρος χαφ Σεσενιό της Γκεντσλερμπιρλίγκι, από κοντά ο επιθετικός της Χάντερσφιλντ, Στιβ Μουνιέ, όπως και οι καλοί αμυντικοί Ιμορού (Καέν) και Αντενό (Αμιάν). Στην αποστολή για τα γήπεδα της Αιγύπτου και ο στόπερ Αντιλεού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό. Είναι μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, η λογική λέει ότι σε όμιλο με Γκάνα και Καμερούν θα δώσει μάχη για να αποφύγει την τελευταία θέση.

Δείτε εδώ το ρόστερ του Μπενίν

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 3-1 επί της Μαυριτανίας.

ΜΠΕΝΙΝ Στατιστικά

*Έρχεται από 3/4 Over 2.5 + G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 10/14 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει κερδίσει ποτέ σε τελική φάση Κόπα Άφρικα το Μπενίν (0-1-8).