* 20η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Κούρικο Ουνίδο – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα 1-3

* Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα πανηγύρισε τη νίκη από το ημίχρονο στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Κούρικο Ουνίδο σε όλες τις διοργανώσεις.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουνιόν Λα Καλέρα (2-2 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνιεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα μέσα σε έξι λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τα δεδομένα με τα γκολ των Αουέντ (62’) και Λαναρό (68’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Αμπάν ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’. Στις 12 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτήν από την Κομπρελόα (2-0) στις 17 Ιουνίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ουνιόν Λα Καλέρα και Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στην έδρα της πρώτης (2-2) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 και GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Interwetten)

Το Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Κούρικο Ουνίδο παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ

Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κόλο Κόλο (2-0 εκτός έδρας) και Αντοφαγκάστα (2-0 εκτός έδρας), η Κούρικο Ουνίδο μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ικίκε (0-0 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα για το πρωτάθλημα. Στις 12 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Ιντεπεντιέντε (4-0) στις 12 Ιουνίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις πέντε δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Η Κούρικο Ουνίδο γνώρισε την ήττα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Κούρικο Ουνίδο με την Ικίκε στην έδρα της πρώτης για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Κούρικο Ουνίδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης