1η Αγωνιστική

ΓΚΕΖΤΕΠΣΠΟΡ

Επέστρεψε πέρσι στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2003 και αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Σαν να μην είχε… λείψει ποτέ, η Γκεζτέπσπορ κατέλαβε εύκολα την 6η θέση στη Super Lig, τερματίζοντας στο -6 από την 5η θέση. Στον πάγκο της βρίσκεται από φέτος ο τεχνικός Μπαϊράμ Μπεκτας που ελπίζει πως θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Σημαντικές οι αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έκανε κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ της, ξεχωρίζουν αυτές των Τιτί, Καντάχ, Εμίρ και Εζτεκίν, αντίθετα παρελθόν αποτελούν βασικά στελέχη της περσινής σεζόν, όπως οι Ρότμαν και Σαχίν.

Δεν έπεισε στα φιλικά προετοιμασίας της, ηττήθηκε από Τβέντε (3-0) και Ολυμπιακό (0-1), επικράτησε της Αλτιντόρου (2-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φορτούνα Σιτάρντ.
 
Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-0 από την Τβέντε γνώρισε η Γκεζτέπσπορ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: under 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Το Γκεζτέπσπορ – Μαλάτιασπορ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ

Παρουσιάστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, με τη Μαλάτιασπορ να καταλαμβάνει τη 10η θέση στη Super Lig. Παρουσίασε ένα αξιοπρεπή πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία ευκολότερα απ’ ότι θα περίμενε. Όπως αναμενόταν ο τεχνικός Ερόλ Μπουλούτ βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της και ελπίζει πως η ομάδα του θα παρουσιάσει το ίδιο καλό πρόσωπο και τη φετινή σεζόν. Πολλές οι αλλαγές σε σχέση με πέρσι, αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, πολλοί εξ αυτών δεν υπολογίζονταν, τη στιγμή φυσικά που δεν έκανε κινήσεις ουσίας. Στα σημαντικότερα φιλικά τεστ επικράτησε της Γκαζιάντεπσπορ (2-1), ενώ ηττήθηκε από την Αλάνιασπορ (1-0). Εκτός ο τραυματίας μέσος Αζομπουίκε.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Γκαζιάντεπσπορ η Μαλάτιασπορ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: n/g τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Κάτια Μοσχίδου