*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το νικητή του Νόρτζελαντ – ΑΪΚ Στοκχόλμης.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Παρτιζάν – Τρακάι 1-0): Μπορεί η κατοχή να ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δυο ομάδες, ωστόσο η Παρτιζάν είχε την υπεροχή στις φάσεις και έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στην, πολύ καλή αμυντικά, Τρακάι. Ένα αυτογκόλ του Γιανουσέφσκι στο 57ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς.

ΤΡΑΚΑΪ (Λιθουανία, 339)

Παρότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, εν τέλει η Τρακάι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την σαφώς ανώτερη ποιοτικά Παρτιζάν. Εξαιρετική η αμυντική της λειτουργία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κράτησε μακριά από τον γκολ την αντίπαλο της, ωστόσο προδόθηκε από δικό της παίκτη και πιο συγκεκριμένα από τον Γιανουσέφσκι, που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους.

Ξεκίνησε την φετινή ευρωπαϊκή πορεία από τον προκαταρτικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου απέκλεισε την Σεφν Ντρούινς (1-1, 1-0), ενώ στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Ίρτις από το Καζακστάν (0-0, 1-0). Είναι η τέταρτη παρουσία της στην Ευρώπη, όλες για το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας φτάσει μέχρι και τον τρίτο γύρο των προκριματικών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντός έδρας παραμένει αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.

Το πρωτάθλημα στη Λιθουανία είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά από 19 αγωνιστικές, η Τρακάι είναι στην 4η θέση με 24 βαθμούς, μετρώντας έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και εφτά ήττες και απέχοντας 21 βαθμούς από την κορυφή. Υπάρχει διακοπή ενός μήνα και στην επανέναρξη, στις 4 Αυγούστου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στη Bwin)

Το Τρακάι – Παρτιζάν παίζει στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Σερβία, 79)

Ήταν εξ αρχής το φαβορί του ζευγαριού, όμως για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, η Παρτιζάν δυσκολεύτηκε αρκετά. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντράγκαν Άντιτς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, όμως για να πάρει τη νίκη, χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Πλέον, πήγε στη Λιθουανία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την στείλει στον τρίτο γύρο των προκριματικών. Στα εννέα τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της, έχει απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες.

Η φετινή της πορεία ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπου και τέθηκε αντιμέτωπη με την Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο, την οποία και απέκλεισε με δυο νίκες και συνολικό σκορ 6-0 (3-0, 3-0). Αυτή είναι η 10η παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρυσι μάλιστα έφτασε μέχρι και τη φάση των “32”, όπου και έμεινε εκτός από την Βικτόρια Πλζεν (1-1, 0-2).

Μετά από δυο αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα Σερβίας, η Παρτιζάν έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ράντνικ (1-0 εκτός), ήρθε η πρώτη νίκη, κόντρα στη Ντιναμό Βράνιε (0-1 εκτός), με το τέρμα του Οζέγκοβιτς στο 81′ να κρίνει την αναμέτρηση. Στην αποστολή της ομάδας είναι και ο Μίλαν Σμίλιανιτς (ΜΕ), παρότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ακόμη. Τραυματίες και οι Ζόραν Τόσιτς (ΜΕ 2/0) και Νεμάνια Νίκολιτς (ΕΠ 1/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Ντιναμό Βράνιε για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα δέκα τελευταία παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης