*Αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας δεν ακολουθεί παράταση και το παιχνίδι οδηγείται απευθείας στα πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του Πουέρτο Μοντ – Ντεπόρτες Βαλντίβια.

 ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ (Β’)

Πιο έτοιμη και πιο αποφασισμένη εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Κουρίκο Ουνίδο η Μπαρνετσέα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας, στο ντεμπούτο του Ερνάν Πένια στον πάγκο της ομάδα. Σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στην αντίπαλο, αλλά ούτε αυτή από την πλευρά της απείλησε σημαντικά την αντίπαλη εστία, βρήκε τη λύση στο 56’ της συνάντησης (0-1) και κάνοντας σωστή διαχείριση στη συνέχεια, πήρε αυτό που άξιζε από το παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σαν Λούις (1-1, 0-1). Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα πρόσφατα οκτώ παιχνίδια στην έδρα της μετράει μια ήττα (3-4-1). Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, αναμένεται πλήρης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Κουρίκο Ουνίδο στο πρώτο παιχνίδι.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betrebels)

Το Μπαρνετσέα – Κούρικο Ουνίδο παίζει στην Betrebels
Betrebels logo 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ (A’)

Από την άλλη πλευρά, η Κουρίκο Ουνίδο παρουσιάστηκε χωρίς καθαρό πλάνο στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και πλέον βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλο, ωστόσο ήταν απελπιστικά άστοχη στην τελική προσπάθεια και μοιραία ηττήθηκε. Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι με τον καινούργιο τεχνικό Χάιμε Βέρα, ο οποίος πήρε τη θέση του Μαρκολέτα. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Ιντεπεντιέντε (0-4, 1-0). Στα αξιοσημείωτα, ότι μετράει μόλις μια νίκη στις εννιά πρόσφατες εξόδους της (1-5-3).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπαρνετσέα στο πρώτο παιχνίδι.

Στατιστικό: Over 2.5 οι πέντε απ’ τις έξι πρόσφατες εξόδους της Κουρίκο Ουνίδο.