*3ος όμιλος: Τσέλσι 10, Ρόμα 8, Ατλέτικο Μαδρίτης 6, Καραμπάχ 2

*Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρόμα για να εξασφαλίσει και την πρωτιά στον όμιλο. Αν η Ρόμα κερδίσει και η ίδια φέρει ισοπαλία, μειονεκτεί στην ισοβαθμία και μένει στην 2η θέση.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάζεται νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Ρόμα την Καραμπάχ για να «κλέψει» την 2η θέση, αλλιώς θα μείνει στην 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

*Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 1-2 (40΄(πεν.) Γκριζμάν – 59΄Μοράτα, 90΄+4΄Μπατσουαγί)

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League (Κλικ Εδώ)

ΤΣΕΛΣΙ

Πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, αφού μετά την Σουόνσι, κέρδισε και τη Νιούκαστλ με σκορ 3-1, συμπληρώνοντας κι ένα αήττητο 7 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.  Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να αιφνιδίασαν αρχικά την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, με τον Γκέιλ να ανοίγει το σκορ στο 12΄, όμως ακολούθησε η ανατροπή από τους «μπλε».  Ο Αζάρ στο 21΄ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μοράτα να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 33΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι έφτασε και σε τρίτο τέρμα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι… Πανένκα του Αζάρ στο 74΄, σφραγίζοντας ουσιαστικά και τη νίκη της. Έτσι μετά από 14 αγωνιστικές μετρά 32 βαθμούς με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, συντελεστή τερμάτων 28-12 και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Η υπόθεση – τίτλος είναι δύσκολη για αυτήν φέτος, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν θέλει να σκέφτεται πως θα μείνει εκτός της πρώτης τετράδας που βγάζει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον όμιλο τα πηγαίνει εξαιρετικά και απόψε έχει την ευκαιρία να σφραγίσει και την πρωτιά, αφού η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί. Αυτό θα συμβεί αν φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρόμα κι επειδή η ιταλική ομάδα δύσκολα θα αυτοκτονήσει με την αδιάφορη βαθμολογικά Καραμπάχ, ουσιαστικά θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη, αφού μειονεκτεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους «τζιαλορόσι». Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει εκ νέου στον αμυντικό Νταβίντ Λουίζ και στον φορ Μπατσουαγί που λείπουν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Στατιστικό: Μετρά μόλις 1 ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ.

Το Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, που αρχίζει σιγά – σιγά να βρίσκει τον εαυτό της, κερδίζοντας δύσκολα πάντως την Σοσιεδάδ εντός έδρας και με σκορ 2-1. Στο 10΄ ο Γκαμεϊρό νικήθηκε από τον Ρουγί, ενώ στο 13΄ ο Γουίλιαμ Ζοσέ έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Στο 18΄ ο Όμπλακ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ με τον Πριέτο, ενώ στο 28΄ σε μια πολύ δύσκολη φάση, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Οϊαρθάμπαλ μετά από επαφή με τον Όμπλακ και ο Γουίλιαμ Ζοσέ από την «άσπρη βούλα» έγραψε το 0-1. Τελικά στο 64΄ ο Φελίπε Λουίς με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 78΄ η κεφαλιά του Θουρουτούθα πέρασε μόλις άουτ και τελικά στο 88΄ ο Γκριζμάν με προβολή σε κενό τέρμα, διαμόρφωσε και το τελικό 2-1. Έτσι μετά από 14 αγωνιστικές μετρά 30 βαθμούς με 8 νίκες και 6 ισοπαλίες, με συντελεστή τερμάτων 23-7 και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Επιπλέον διατηρεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, μαζί με αυτή των «μπλαουγκράνα».

Στον όμιλο τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά για αυτήν και κυρίως η απώλεια βαθμών με αντίπαλο την ουραγό Καραμπάχ, όπως όλα δείχνουν θα αποβεί καθοριστική. Ψάχνει πλέον ένα θαύμα για την πρόκριση, αφού θα πρέπει να περιμένει από τους αδιάφορους βαθμολογικά Αζέρους να κόψουν βαθμούς από τη Ρόμα μέσα στην Ιταλία, πράγμα που  – θεωρητικά πάντα – φαίνεται πολύ δύσκολο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει καλή ενδεκάδα με μοναδικό απόντα τον πλάγιο μπακ Χουανφράν που παραμένει εκτός δράσης.

Στατιστικό: Παραμένει αήττητη για 13 σερί παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος