*Με νίκη η Μπράγκα προκρίνεται στην επόμενη φάση.

*Με ήττα η Χόφενχαϊμ τίθεται σίγουρα εκτός, ενώ μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και με ισοπαλία αν η Λουντογκόρετς δεν χάσει.

*Η Μπράγκα έχει χάσει ένα παιχνίδι φέτος στην Ευρώπη από τα οκτώ που έχει δώσει (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες).

*Χωρίς νίκη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στην Ευρώπη η Χόφενχαϊμ.

Πρώτος γύρος: Χόφενχαϊμ – Μπράγκα 1-2

ΜΠΡΑΓΚΑ

Ώρα… πρόκρισης για την Μπράγκα που με νίκη σήμερα εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λουντογκόρετς, η Μπράγκα έμεινε όρθια στη Βουλγαρία, φεύγοντας από το «Ludogorets Arena» με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 0-2 από τους Βούλγαρους, αλλά και οι δυο νίκες επί των Μπασακσεχίρ (2-1) και Χόφενχαϊμ (1-2), με την Μπράγκα πλέον να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Συνολικά φέτος στην Ευρώπη έχει ηττηθεί σε ένα παιχνίδι από τα οκτώ που έχει δώσει, μετρώντας αντίθετα πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Μπράγκα δίνει φέτος το παρών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τρίτη σερί σεζόν, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Σάββατο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρίο Άβε στο Κύπελλο, από την οποία ηττήθηκε με 1-0, γνωρίζοντας έτσι την αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στρέφει την προσοχή της στο σημερινό παιχνίδι, με τον τεχνικό Φερέιρα να έχει και σήμερα να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Μάουρο, Μαραφόνα, Ρόσιτς και Εντουάρντο.
 
Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από τη Ρίο Άβε γνώρισε στο πρωτάθλημα η Μπράγκα.

Στατιστικό: under 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).

Το Μπράγκα – Χόφενχαϊμ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Όχι μόνο δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αντίθετα η Χόφενχαϊμ βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης. Με ήττα σήμερα αποχαιρετά αυτόματα τη διοργάνωση, τη στιγμή μάλιστα που μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και με ισοπαλία αν η Λουντογκόρετς δεν χάσει. Δύσκολο πλέον το έργο της Χόφενχαϊμ που μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών στον όμιλο έχει σημειώσει μια νίκη επί της Μπασακσεχίρ (3-1), μετρώντας παράλληλα δυο ήττες από Λουντογκόρετς (2-1) και Χόφενχαϊμ (1-2). Μακριά από την έδρα της ωστόσο αγνοεί τη νίκη στην Ευρώπη μετρώντας αντίθετα δυο ήττες και μια ισοπαλία.

Το συγκρότημα του Νάγκελσμαν αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλο 1-1 με την Άιντραχτ για την 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, όπου βρίσκεται στην 6η θέση. “Πρέπει να αποφύγουμε λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”, ανέφερε ο τεχνικός Νάγκελσμαν που δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό μπακ Χίμπνερ, ενώ εκτός βρίσκεται και ο βασικός φορ Βάγκνερ λόγω ίωσης.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Χόφενχαϊμ και Άιντραχτ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2,5 τα 3/4 τελευταία εκτός παιχνίδια της.