* Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (βάσει του χορηγού ονομάζεται από πέρυσι Checkatrade Trophy). Πέρα από τις ομάδες της League One και της League Two, συμμετέχουν και 16 ομάδες U23 από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Η διοργάνωση ξεκινάει με τη φάση των ομίλων. Υπάρχουν 16 όμιλοι των 4 ομάδων έκαστος και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές, δηλαδή η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει μόνο μία φορά τις άλλες τρεις του ομίλου της.

*Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι ομάδες οδηγούνται στα πέναλτι, η διαδικασία των οποίων διεξάγεται υπό το νέο σύστημα ΑΒΒΑ, με τον νικητή να παίρνει έναν έξτρα βαθμό.

5ος όμιλος Νότου: Φόρεστ Γκριν 3β, Σουόνσι U23 3β, Τσέλτεναμ 0β, Νιούπορτ Κάουντι 0β

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ (L2)

Στο ανέβασμά της βρίσκεται τον τελευταίο ένα μήνα η Τσέλταναμ, η οποία το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τσέστερφιλντ (0-2). Πιο αποφασισμένη και πιο αποτελεσματική από την αντίπαλο, προηγήθηκε στο 44’ (0-1), έκανε σωστή διαχείριση στη συνέχεια, διπλασίασε τα τέρματά της στο 68’ της συνάντησης και χωρίς ιδρώτα το κράτησε μέχρι το φινάλε.

Δεύτερη σερί νίκη για την Τσέλτεναμ και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, παραμένει αήττητη, μετρώντας και μια ισοπαλία στο ενδιάμεσο με την Άκρινγκτον (1-1 εκτός έδρας). Ανέβηκε στη 13η θέση, με 14 πόντους είναι στο -7 απ’ τα πλέι οφ και στο -9 από τις επικίνδυνες θέσεις. Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Τρόφι ηττήθηκε 2-0 από τη Σουόνσι U23 εντός έδρας. Παραμένει εκτός αποστολής ο τραυματίας Γκόρντον (Επιθετικός, 4, 0), στο 50-50 ο Ο’ Σόνεσι (Αμυντικός, 4, 0), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Τσέλτεναμ 2-0 επί της Τσέστερφιλντ.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Τσέλτεναμ – Φόρεστ Γκριν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ (L2)

Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από την Άκρινγκτον εντός έδρας. Ρεσιτάλ αστοχίας και από τις δύο ομάδες, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με μία τελική στην εστία, η αντίπαλος στάθηκε πιο τυχερή ευτύχησε να βρει τον στόχο και να πάρει τη νίκη με γκολ στο 56’ της συνάντησης.

Τρίτη σερί ήττα και έβδομη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (0-1-7), μοναδική της επικράτηση αυτή επί της Γέοβιλ (4-3 εντός έδρας). Πάντα στον “πάτο” της League Two η Φόρεστ Γκριν, έχει… παρέα τις Πορτ Βέιλ και Τσέστερφιλντ στους πέντε πόντους και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής, δείχνει ότι θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Τρόφι, επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Νιούπορτ Κάουντι. Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Άκρινγκτον.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε Φόρεστ Γκριν στις τέσσερις απ’ τις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου