Στους προηγούμενους γύρους: Λίμερικ – Μποέμιανς 0-1, Μποέμιανς – Λίμερικ 1-2

ΛΙΜΕΡΙΚ

Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Λίμερικ, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με το καθαρό 2-0 από την Σάμροκ Ρόβερς εντός έδρας. Υστέρησε σημαντικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε πίσω στο 41’ (0-1), δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 59’ (0-2), δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρά τις προσπάθειες που έκανε περισσότερο μετά το 0-2. Τρίτη σερί ήττα (έμεινε άσφαιρη) μετά τις εκτός έδρας που είχαν προηγηθεί από τις Ντέρι (3-0) και Ντάνταλκ (3-0), συμπλήρωσε πεντάδα αγώνων που αγνοεί τη νίκη (0-1-4), ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (1-2-5), αυτή επί της Ντρόχεντα (0-2). Βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με 28 πόντους, στο +3 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Χωρίς προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Σάμροκ Ρόβερς.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Λίμερικ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Λίμερικ – Μποέμιανς παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Από την άλλη πλευρά η Μποέμιανς πραγματοποίησε κάτω του μετρίου εμφάνιση και έμεινε δίκαια στο μηδέν στο εντός έδρας με την Μπρέι (0-0). Ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αποδείχθηκε εξαιρετικά άστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ παραλίγο στο φινάλε να πληρώσει ακόμη και με ήττα την αφέλεια της αμυντικής της λειτουργίας. Συμπλήρωσε τριάδα αγώνων αήττητη (2-1-0), ευρισκόμενη στην έκτη θέση με 33 πόντους, στο -2 απ’ την τέταρτη Σάμροκ Ρόβερς. Αποδίδει πολύ καλύτερα εκτός απ’ ότι εντός, μετρώντας απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ. Παραμένει στα πιτς ο Πέντερ (Αμυντικός, 18, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα αποκλεισμός στην παράταση από τη Φιν Χάρπς για το FA Cup.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα πέντε απ’ τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου