ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Φιλαδέλφεια Γιουνιόν, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζιμ Κάρτιν φιλοξένησε το Χιούστον, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Ο Πικόλ στο 17′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Ιλσίνιο να κάνει το τελικό 2-0 στο 38ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Νέα Υόρκη (3-0) και Φιλαδέλφεια (0-4), ενώ και το τέταρτο σερί παιχνίδι στο οποίο διατηρεί το μηδέν στην άμυνα.

Μετά και από αυτή τη νίκη της, έφτασε τους 13 βαθμούς και “συγκατοικεί” με τη Νιου Ίνγκλαντ στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Εκτός είναι οι τραυματίες Γιόσουα Γιάρο (ΑΜ 0/0), Μόρις Εντού (ΜΕ 0/0) και Μπράιαν Κάρολ (ΜΕ 0/0). Με την εθνική ομάδα Κ20 των ΗΠΑ είναι οι Άστον Τράστι (ΑΜ 0/0) και Ντέρικ Τζόουνς (ΜΕ 8/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Χιούστον για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά MLS (Κλικ Εδώ)

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για το Κολοράντο, μετά και την εντός έδρας νίκη επί του Σαν Χοσέ (3-0). Την Τετάρτη, η ομάδα του Πάμπλο Μαστροένι φιλοξενήθηκε από το Σικάγο, στην έδρα του οποίου γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0. Αυτή ήταν και η έκτη ήττα για το Κολοράντο στα τελευταία εφτά παιχνίδια του για το πρωτάθλημα.

Με απογισμό μόλις εφτά βαθμούς σε δέκα παιχνίδια, παραμένει στην τελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας. Παράλληλα, διαθέτει την χειρότερη επίθεση με οκτώ τέρματα στο ενεργητικό του. Έχει ηττηθεί και στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια, όπου και έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Μπίσμαρκ Αντζέι-Μπόατενγκ (ΜΕ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από το Σικάγο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης