*Η Λέγκια έχει δεχθεί 25 γκολ στα επτά τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

*2-1-5 ο απολογισμός της Λέγκια κόντρα σε εκπροσώπους της Πολωνίας.

*Τη σεζόν 2014/2015 ο Άγιαξ κατάφερε να αποκλείσει τη Λέγκια και πάλι στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

*Αήττητος προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων ο Άγιαξ (τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Τον ισχυρό Άγιαξ στην κατάμεστη σήμερα “Pepsi Arena” υποδέχεται η Λέγκια Βαρσοβίας, που θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Οι Πολωνοί επέστρεψαν στη δράση την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από σχεδόν 1,5 μήνα, επικρατώντας με 0-1 της Άρκα. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της η Λέγκια πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια της να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζουν πλέον από την πρωτοπόρο Λέχια.

Ξεκίνησε φέτος το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ με αντιπάλους όπως Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά κατέλαβε την 3η θέση που της χάρισε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη είναι χαρακτηριστικό πως δέχθηκε 25 γκολ στα επτά τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια, τα 14 εκ των οποίων τα δέχθηκε στις δυο αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής αποχώρησαν οι βασικοί Νίκολιτς και Πρίγιοβιτς και μένει να φανεί κατά πόσο θα επηρεαστεί από την αποχώρηση των δυο παικτών, ενώ αποκτήθηκε ο Νέτσιντ (γνωστός από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ) που αναμένεται να βρεθεί και σήμερα στο αρχικό σχήμα. “Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Η χρονιά φέτος δεν ξεκίνησε καλά, καταφέραμε όμως γρήγορα να ανακάμψουμε και είμαστε και πάλι μέσα στους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα σε μια ισχυρή όπως ο Άγιαξ και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, ανέφερε ο τεχνικός Μαγκιέρα που δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών στο σημερινό παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Με 0-1 επικράτησε της Άρκα η Λέγκια στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (παίξ’το στην Goalbet).

Το Λέγκια – Άγιαξ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΙΑΞ

Χωρίς να φορτσάρει την Κυριακή ο Άγιαξ έκανε το καθήκον του κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ, επικρατώντας με 2-0 της αντιπάλου του στο πρωτάθλημα. Έκανε ότι χρειαζόταν για να πάρει το “τρίποντο”, σημείωσε την πέμπτη σερί του νίκη και έρχεται με τη ψυχολογία στα ύψη στη σημερινή αναμέτρηση. Στο -5 από την κορυφή και τη Φέγενορντ στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μετά τη χειμερινή διακοπή.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε φέτος με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άγιαξ που γνώρισε τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ροστόφ στη φάση των πλέι οφ. “Έπεσε” στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου κληρώθηκε στον 7ο όμιλο με αντιπάλους όπως Θέλτα, Σταντάρ Λιέγης και Παναθηναϊκό, τερμάτισε άνετα στην κορυφή, αλλά και αήττητος με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την τελευταία φορά που τέθηκε αντιμέτωπος με τη Λέγκια ήταν τη σεζόν 2014/15 και πάλι στη φάση των “32”, κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας τους Πολωνούς και ψάχνει και φέτος κάτι ανάλογο.

“Θα είναι σημαντικό για μας να καταφέρουμε να σκοράρουμε στη Βαρσοβία. Έχουμε απέναντι μας μια ισχυρή ομάδα όπως η Λέγκια, κάτι που απέδειξε και σε όμιλο με αντιπάλους όπως Ρεάλ και Ντόρτμουντ. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε λάθη”, ανέφερε ο τεχνικός Μποζ, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Σπάρτα Ρότερνταμ ο Άγιαξ στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.