Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι πραγματικά απογοητευτικές επιδόσεις της επιθετικής γραμμής που έχει συνεισφέρει ελάχιστα, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα τη φετινή χρονιά και μετρά μόλις 10 βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Στο διάστημα της διακοπής, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δούλεψε πολύ πάνω στο επιθετικό πρόβλημα, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να δοθεί λύση με το υπάρχον υλικό. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ εντός έδρας είναι χαρακτηριστικό πως σε πέντε παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα. Στο διάστημα της διακοπής, έδωσε και φιλικό απέναντι στην Ανζέ, όπου και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

Πριν τη διακοπή γνώρισε εντός προγράμματος ήττα με 2-0 από τη Λανς, σε ένα παιχνίδι, που ίσως και να αδικείται από το τελικό σκορ. Είναι ξεκάθαρα η ομάδα του Under στην κατηγορία, αφού στις τελευταίες του πέντε αγωνιστικές, σημειώθηκαν μόλις 7 τέρματα. Το κυριότερο αγωνιστικό πρόβλημα στη σημερινή αναμέτρηση έχει να κάνει με την απουσία του βασικότατου μέσου Σαβαλερέν, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολος εξακολουθεί να δίνεται και ο παρτενέρ του Ραχεριχαριμανάνα, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε στη Λανς. Δεδομένα, επίσης, εκτός παραμένουν τόσο ο αμυντικός μέσος Κρος, όσο και ο τερματοφύλακας Μπαλιζόν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λανς.

Στατιστικό: Δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΝΙΜ

Εκεί που οι εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς έδειχναν μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, ξαφνικά, η αγωνιστική της «μεταμόρφωση» και το γεγονός ότι παρέμεινε πέντε αγώνες αήττητη, την οδήγησαν αυτομάτως πολύ κοντά στη μέση της βαθμολογίας. Το μόνο που της λείπει και οι παίκτες της δείχνουν να το έχουν πάρει… εγωιστικά, είναι να σημειώσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, που δεν έχει έρθει ως τώρα, σε πέντε παιχνίδια. Δεν τα κατάφερε ούτε στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διακοπή, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα απέναντι στη Μπουργκ, παρότι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της κατηγορίας.

Εκτός έδρας, βέβαια, στον αντίποδα, είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, έχοντας καταφέρει να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες, με πρωταγωνιστή (ποιον άλλον;) τον εξαιρετικό επιθετικό Αλιούι, που έχει καταφέρει ήδη να φτάσει τα 7 γκολ. Ο τελευταίος, ήταν ο πρωταγωνιστής, αλλά και ο σκόρερ ακόμη και στο φιλικό που έδωσε στο διάστημα της διακοπής, απέναντι στο Μαρόκο. Στα αγωνιστικά της νέα, απόντες λόγω τιμωρίας θα είναι ο αμυντικός Ανγκουλά και ο μέσος Βαλς, ενώ στον αντίποδα, επιστρέφουν ο μπακ Ντιαμπατέ, ο μέσος Σαβανιέ, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Αΐτ Φανά, που απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Μπουργκ.

Στατιστικό: Κέρδισε τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (Παίξτο στη Magicbet).