Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

*Βαθμολογία 1ου ομίλου: Βέλγιο, Φινλανδία, Καζακστάν, Ρωσία.

*Τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στο Βέλγιο.

ΡΩΣΙΑ U19

Με πολλές φιλοδοξίες ξεκινάει η προσπάθεια της Ρωσίας στα προκριματικά για το Euro 2017 που θα διεξαχθεί στη Γεωργία. Το σύνολο του Κιριακόφ μπορεί να τερμάτισε πρώτη στον όμιλο στα προηγούμενα προκριματικά, ωστόσο η πορεία τοθ στην Elite Round δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, καθώς σε όμιλο με Πορτογαλία, Σλοβενία και Σουηδία τερμάτισε στην τρίτη θέση, τρεις λιγότερους από τους Ίβηρες και έτσι ήρθε μοιραία ο αποκλεισμός. Απ’ αυτά τα προκριματικά στοχεύει σε μια άνετη πρόκριση και είναι στις δυνατότητες της να τα καταφέρει, αφού ο όμιλος στον οποίος βρίσκεται, δεν τρομάζει ιδιαίτερα. Το «στοίχημα» για τους Ρώσους είναι να καταφέρουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση. Έδωσαν τρία φιλικά (δύο με τη Λετονία), κατορθώνοντας να σημειώσουν μόνο νίκες (3Χ3), με σημαντικότερη επικράτηση αυτή κόντρα στην Γερμανία (1-0).

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση για την Ρωσία 5-1 επί της Λετονίας.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα ή φιλικά παιχνίδια (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ U19

Από την άλλη πλευρά η Φινλανδία μπαίνει αποφασισμένη να περάσει αυτή τη φορά τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται. Το συγκρότημα του Βις είναι το τρίτο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο θέλει να μπει «τρύπα» στις δύο θεωρητικά μεγάλες του γκρουπ (Βέλγιο, Ρωσία), για να πάρει απευθείας την πρόκριση στην Elite Round. Δεν συμμετείχε στα προηγούμενα προκριματικά η Φινλανδία, το 2015 είχε τερματίσει 3η σε όμιλο Ιταλία, Αγγλίας και ΠΔΓΜ, αλλά η βαθμολογική της συγκομιδή δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει την πρόκριση. Θα βασιστεί κυρίως στην άμυνα και θα προσπαθήσει ειδικά στα παιχνίδια με Ρωσία και Βέλγιο να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Μέτρια ως κακή η εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά, μετρώντας δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (0-2-2), στα τρία μάλιστα εξ αυτών παραβιάστηκε από δύο φορές και πάνω η εστία της.

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 4-3 από την Λετονία.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα ή φιλικά παιχνίδια.