Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπρέι προέρχεται η Μποέμιανς, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία έβαλε στοπ στο σερί δυο συνεχόμενων νικών που «έτρεχε». Το συγκρότημα του Λονγκ μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία όντας ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο και πλέον σε πολλές περιπτώσεις είναι εμφανής η έλλειψη κινήτρου και διάθεσης. Βρίσκεται στην 7η θέση με 38 βαθμούς όντας μακριά από κάθε στόχο και άπαντες απλώς περιμένουν να τελειώσει η σεζόν. Κόντρα στη Σάμροκ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται και να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο, ωστόσο για να τα καταφέρουν κόντρα στην ανώτερη Σάμροκ θα πρέπει να εμφανιστούν αισθητά βελτιωμένοι σε όλες τις γραμμές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπρέι.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΣΑΜΡΟΚ

Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ντέρι προέρχεται η Σάμροκ, η οποία άφησε βαθμούς που «καιγόταν» για ακόμη μια αγωνιστική, ωστόσο το αποτέλεσμα θεωρείται επιτυχημένο από τη στιγμή που η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 20’. Το σύνολο του Μπράντλεϊ μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα έξι τελευταία και αυτή του η αστάθεια το έχει φέρει στην 3η θέση και μόλις στο +1 από την Ντέρι που καραδοκεί να κλέψει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κόντρα στην Μποέμιανς οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να παραμείνουν στη θέση τους και να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά που έχουν, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να συμμαζευτούν αμυντικά, καθώς έχουν δεχτεί 13 τέρματα στα πέντε τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ντέρι.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.