Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτος γύρος: Χάμαρμπι – Φάλκενμπεργκ 3-3

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό η Φάλκενμπεργκ και αυτό φαίνεται από την ανύπαρκτη εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Έκλουντ υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Κάλμαρ, σ’ ένα παιχνίδι που πριν καν ξεκινήσει ήξερε τη μοίρα της. Δεν κατάφερε να πετύχει κάτι, απλά κοιτούσε την αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο που έστησε το δικό της πάρτι. Έχανε 2-0 από το πρώτο μέρος, στην επανάληψη η Κάλμαρ κατέβασε ταχύτητες και απλά πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο 65’ της συνάντησης.

Τέταρτη σερί ήττα και δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-8), έχει παραδώσει πλέον πνεύμα και σχεδιάζει τη νέα σεζόν, που θα κοιτάξει να ανέβει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία. Ήδη υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις και έπονται κι άλλοι. Η διαφορά μεγάλωσε στους 13 πόντους από τα μπαράζ, δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, θαύματα δεν γίνονται στη συγκεκριμένα περίπτωση, καθώς η Φάλκενμπεργκ δείχνει αυτή τη στιγμή πως είναι βαριά άρρωστη και ίσως της κάνει καλό που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Superettan.

Στο 1-1-9 το ρεκόρ της στις φετινές εντός έδρας εμφανίσεις, νίκησε μονάχα την Νόρκεπινγκ (2-1). Μάλιστα τα εννιά από τα δέκα φετινά παιχνίδια στην έδρα της συνοδεύτηκαν από Goal/Goal.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Κάλμαρ.

Στατιστικό: Τέσσερα σερί Over 2.5 μετράει η Φάλκενμπεργκ στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας (Κλικ Εδώ)

Το Φάλκενμπεργκ – Χάμαρμπι παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Από την άλλη πλευρά η Χάμαρμπι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Χάκεν. Ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές στο πρώτο μέρος, η αντίπαλος ευτύχησε να προηγηθεί στο 20’ (0-1). Στην επανάληψη η Χάμαρμπι μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει, το πέτυχε στο 64’ (1-1) και στο 75’ μπήκε μπροστά στο σκορ (2-1). Στη συνέχεια έδειξε μεγάλη αφέλεια στην άμυνα και η αντίπαλος μέσα σε έξι λεπτά (80’, 86’) γύρισε το παιχνίδι.

Πρώτη ήττα για το σύνολο του Μπέργκστραντ μετά από επτά αγωνιστικές αήττητο (4-3-0), παρέμεινε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 29 πόντους, επτά παραπάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού και στις τελευταίες αγωνιστικές ψάχνει ακόμη έξι πόντους για να εξασφαλίσει και μαθηματική την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Αήττητη είναι η «Bajen» στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εξέτισε ο Βικλάντερ (ΑΜ 11/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-2 από την Χάκεν.

Στατιστικό: Ανέπαφη κράτησε την εστία της η Χάμαρμπι στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα.