Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Χωρίς βαθμό παραμένει μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας, η οποία έχει ηττηθεί και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πιερικό (3-0) και την εντός από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-2), η ομάδα του Θανάση Γουρνά δεν τα κατάφερε ούτε στην Ελευθερούπολη, κόντρα στους Μαύρους Αετούς, όπου και γνώρισαν ακόμη μια ήττα με σκορ 3-1. Οι πρωταθλητές Εύβοιας μπορεί να προηγήθηκαν στο παιχνίδι με το τέρμα του Ηλιόπουλου στο 29′, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να κάνουν μια ολική ανατροπή. Υπομονή και σκληρή δουλειά ζήτησε από τους παίκτες του ο Γουρνάς και τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν σε μια καλύτερη εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τους Μαύρους Αετούς για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Καραϊσκάκης παραμένει αήττητος, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μετά τα δυο νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Ρήγα Φεραίο (0-2) και Θεσπρωτό (1-0), η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς φιλοξένησε τον Αστέρα Πετριτή, με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί της ομάδας στο πρωτάθλημα, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο την αδικεί, καθώς ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ασκώντας πίεση στον Αστέρα και δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Παρά την απώλεια της νίκης όμως, ο Τσίρκοβιτς κρατάει το γεγονός πως η ομάδα του διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Κόντρα στην Ιστιαία θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή της ψυχολογική κατάσταση και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα Πετριτή για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.