Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Τα αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα που παρατηρούνται στην απόδοσή της από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν σταμάτησαν ούτε στην τελευταία αγωνιστική. Θα περίμενε κανείς πως η σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Νορθάμπτον θα τη βοηθούσε να φτιάξει «momentum» και να κυνηγήσει δεύτερο σερί σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Μπέρι, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Δεν ξεκίνησε καλά και δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά ανταπεξήλθε, έχοντας στο μεταξύ και δοκάρι για να πάρει το προβάδισμα. Είδε την αντίπαλο της να παίρνει το προβάδισμα προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά είχε απάντησε και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο και στις δύο πλευρές, όμως αρκούσε μια αμυντική της αδράνεια, για να δώσει την ευκαιρία στη Μπέρι να πανηγυρίσει τη νίκη τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς. «Μερικά από τα παλικάρια μου δεν έχουν παίξει ποτέ σε αυτό το επίπεδο και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν αναρωτιούνται πως πρέπει να αντιδράσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Γουίλσον, που περιμένει τους νεαρούς της ομάδας να «οπλιστούν» με τέτοιου είδους εμπειρίες.

Θα αγωνιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον εξαιρετικό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της, Έβανς, με τον Ντένις να παίρνει τη θέση του. Αμφίβολοι, από κει και πέρα, δίνονται οι αμυντικοί Ντόνοχιου και ΜακΓκιν, ενώ εκτός για ένα ακόμη ματς παραμένουν ο μέσος Ο’ Νιλ και ο τερματοφύλακας Λι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Μπέρι.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 5/6 παιχνίδια σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

Το Τσέστερφιλντ – Τζίλιγχαμ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Έπρεπε να μετρήσει πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έπρεπε να χάσει τη θέση της στην εξάδα των πλέι-οφ και έπρεπε να αγωνιστεί με την «πλάτη στον τοίχο» στην αναμέτρηση απέναντι στην Κόβεντρι, προκειμένου να πετύχει, επιτέλους, την πρώτη της νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, με σκορ 2-1.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο και είναι λογικό μετά τις συνεχόμενες «γκέλες» της, όμως πρέπει να σημειωθεί πως η εμφάνισή της δεν ήταν και τόσο καλύτερη σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι σε εκείνα δεν κατέκτησε τη νίκη. «Είμαστε πολύ μακριά από τα δικά μας στάνταρτ, αλλά πάντα το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει» δήλωσε, πάντως, ο βοηθός προπονητή της, μετά το τέλος του αγώνα. Τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως, δεν λένε να την εγκαταλείψουν με τίποτα το τελευταίο χρονικό διάστημα και όπως είναι φυσιολογικό δημιουργούν αρκετά μεγάλο πρόβλημα στην επιλογή την καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.

Εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι θα παραμείνει ο βασικός γκολκίπερ Μποντ, ο επιθετικός Γουίγκλι, οι αμυντικοί Γκάρμστον και Κέιργκιλ, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο πολύ σημαντικός μέσος Ο’ Χάρα, που αλλάζει όλο το παιχνίδι της, όταν αγωνίζεται.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Κόβεντρι.

Στατιστικό: Δέχθηκε τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια.