Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ατβίνταμπεργκ γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Συριάνσκα. Έχανε στο 85’ με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91), εκμεταλλευομένη και το γεγονός ότι η αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 81’. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λιουνγκσκίλε (1-2) στο «εξάποντο» παραμονής. Παραμένει στα μπαράζ παραμονής στο -3 από την απευθείας σωτηρία και στο +4 από τον υποβιβασμό, δείχνει σταθερά βελτιωμένο πρόσωπο με τον Σαρένπο στον πάγκο της. Στην έδρα της μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες επτά εντός έδρας αναμετρήσεις της (1-2-4), αυτή κόντρα στην Ασιρίσκα (1-0). Εξέτισε ο Μίτσελ (ΑΜ 19/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Ατβίνταμπεργκ.

Στατιστικό: Τέσσερα διαδοχικά 2-3 γκολ μετράει η Συριάνσκα στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Από την άλλη πελυρά η Άνγκελχολμς προέρχεται από την βαριά εντός έδρας ήττα με 5-1 από την ΓΚΑΪΣ. Έχανε 2-1 στο πρώτο  μέρος, στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο και δέχθηκε ακόμη τρία τέρματα, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες στο 78’ και 81’ της συνάντησης. Πρώτη ήττα μετά από πέντε σερί ισοπαλίες, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της (0-5-4). Αυτό το αποτέλεσμα την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την απευθείας παραμονή, στο -8 αυτή τη στιγμή και στο -2 από τα μπαράζ. Σε δεινή θέση η ομάδα αλλά και ο κόουτς Γιάρντλερ, καθώς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δύσκολα θα μπορέσει να τα καταφέρει. Στο 2-4-6 το ρεκόρ της στις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα. Οι τέσσερις πιο πρόσφατες μάλιστα συνοδεύτηκαν από Goal/Goal.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 5-1 από την ΓΚΑΪΣ.

Στατιστικό: Επτά σερί G/G μετράει η Άνγκελχολμς στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.