Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Η Νις επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δύο χρόνια. Κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

* Από την πλευρά της η Σάλκε έχει δώσει, μέχρι στιγμής, επτά αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

* Η Νις παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της (δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες). Η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα χρονολογείται τη σεζόν 1956/57 για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης).

ΝΙΣ

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επέστρεψε μετά από δύο χρόνια η Νις μετά τη σπουδαία πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 65 βαθμούς (18 νίκες, εννέα ισοπαλίες, έντεκα ήττες/ 58-41 τα γκολ). Τη σεζόν 2013/14 το συγκρότημα του Φαβρ έδωσε το «παρών» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με συνολικό σκορ 2-1. Η φετινή θα είναι η πρώτη παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα κληρώθηκε στον 9ο όμιλο παρέα με τις Κρασνοντάρ, Σάλτσμπουργκ και Σάλκε. Το βαρύ πυροβολικό των Γάλλων ακούει στο όνομα Μπαλοτέλι. Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός επιθετικός έχει σκοράρει συνολικά πέντε γκολ σε έντεκα συμμετοχές του στο Γιουρόπα Λιγκ με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Μάλιστα, αυτός σκόραρε δύο φορές (7’ πεν., 78΄) στη νικηφόρα αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μαρσέιγ την Κυριακή (3-2 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα.

Το «χρυσό» γκολ για τη Νις σημείωσε ο Τσίπριεν τρία λεπτά πριν το τέλος των 90’. Για τους φιλοξενούμενους την μπάλα στα δίχτυα έστειλαν οι Ταούβιν (14’) και Γκομίς (72’ πεν.). Εξαιρετικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της Νις στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Με τους δέκα βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από τη Μονακό.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Νις στην έδρα της επικρατώντας με 3-2 της Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Νις παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Νις – Σάλκε παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΛΚΕ

Κατακτώντας την περασμένη σεζόν την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος (15 νίκες, επτά ισοπαλίες, 12 ήττες/ 51-49 τα γκολ) η Σάλκε κατάφερε να πανηγυρίσει την απευθείας έξοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη φάση των «32» της διοργάνωσης, όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 3-0 από την Ντνιέπρ. Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν για το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισαν μόλις μία ήττα.

Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι Γερμανοί στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το Γιουρόπα Λιγκ (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες). Στις τρεις διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από τρία γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε πως αν ο επιθετικός της Σάλκε, Κλαας-Γιαν Χούντελααρ, σκοράρει απόψε θα σημειώσει το 50ο γκολ του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάκιστο ήταν το ξεκίνημα για το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το πέρας δύο αγωνιστικών γνώρισε ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εκτός έδρας) και Μπάγερν Μονάχου (2-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη Παρασκευή οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 81’ με τον Λεβαντόφσκι, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις με τον Κίμιχ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Σάλκε από την Μπάγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σάλκε για το Γιουρόπα Λιγκ.