Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

2ος γύρος Κυπέλλου Ισπανίας: Νοκ-άουτ η αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

ΟΥΕΣΚΑ (Β’)

Μέτριο το ξεκίνημα της Ουέσκα στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν κι έτσι η πρόκριση επί της Χιρόνα στο σημερινό ματς αντιμετωπίζεται και ως μία ευκαιρία για ψυχολογική ανάκαμψη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τις ισοπαλίες απέναντι σε Αλκορκόν (0-0 εκτός) και Ταραγόνα (1-1 εντός), ενώ την περασμένη Κυριακή έφυγαν ηττημένοι με σκορ 1-0 από την έδρα της Σαραγόσα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μπαμπόκ στο 44′, με το μοναδικό γκολ της συνάντησης να σημειώνεται στο 89′. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο κόουτς Ανκέλα ενόψει του σημερινού ματς, όμως σίγουρα ο επιθετικός Λάθαρο παραμένει στα πιτς και οι Ακαπό και Γκονζάλες δε θα χρησιμοποιηθούν, καθώς βρίσκονταν σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Σαραγόσα με 1-0. Αποβολή για τον Μπαμπόκ στο 44′.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια της.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ Εδώ)

Το Ουέσκα – Χιρόνα παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΡΟΝΑ (Β’)

Η Χιρόνα, από την πλευρά της, δείχνει μέχρι στιγμής ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μακριά από το “σπίτι” της. Η μοναδική νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα Ντιβιζιόν ήταν η εντός έδρας επί της Έλτσε με 3-1, ενώ εκτός έδρας έμεινε στο ισόπαλο 3-3 απέναντι στην αδύναμη Σεβίλλη Β και το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε ηττημένη από το “Χοσέ Θορίγια”. Η γηπεδούχος Βαγιαδολίδ πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 3′ και στο 16′ (πέν.), με τον Μπόρχα Γκαρθία να μειώνει απλά στο τελικό 2-1 στο 61′. Παραμένουν στα πιτς οι αμυντικοί Ρίτσι και Μας, ενώ ο κόουτς Ματσίν άφησε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς τους Χουάνπε, Πορτού, Γκρανέλ και Αδάι.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Βαγιαδολίδ με 2-1.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά).