Μεγάλα πονταρίσματα στα παιχνίδια της Premier League (04/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με το ντέρμπι “αιωνίων” Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την Κροατία και το παιχνίδι Ριέκα – Ίστρα. Η ισοπαλία βρίσκεται σε πτώση, καθώς από το 6.50 έχει κατέβει στο 4.75.

Στη Super League τώρα για το ματς ΟΦΗ – Κηφισιά. Η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε πτώση, καθώς εντοπιζόταν στο 6.00 και τώρα πληρώνει 4.50.

Στην Ισπανία τώρα για το ματς Μπανταχόθ – Ιγέσκας. Σε πτώση βρίσκεται η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς είχε ανοίξει στο 2.50 και πλέον βρίσκεται στο 1.91..

Τζίροι Στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τζίρος και σήμερα Κυριακή έχει πέσει στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ με το ντέρμπι Άρσεναλ – Λίβερπουλ να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει με 486.006€. Το περίπου 44% εξ αυτών να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ τώρα με τζίρο 427.520€, όπου το σχεδόν 63% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Περνάμε στο παιχνίδι Τσέλσι – Γουλβς με τζίρο 418.085€ αυτή την ώρα, και το περίπου 64% από αυτά έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:38