Το Giant Heart της Novibet στηρίζει το έργο του Athens Happy House για την προστασία αδέσποτων ζώων

Ανανεώθηκε:
novibet giant heart

Η προστασία και η φροντίδα των ιπποειδών στην Ελλάδα αποτελεί μια κρίσιμη, ωστόσο παραμελημένη ανάγκη, δεδομένου ότι τα ζώα αυτά συχνά έρχονται αντιμέτωπα με την κακοποίηση και την εκμετάλλευση, χωρίς να λαμβάνονται επαρκή μέτρα για την ευημερία τους.

SUMMER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ☀️🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet, παρέα με τον Πρεσβευτή της Κώστα Τσιμίκα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Athens Happy House, το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει ο Νεκτάριος Παπαζαχαρίας, με στόχο την διαμόρφωση ενός ασφαλούς και φιλόξενου χώρου για αδέσποτα ιπποειδή ζώα.

Το Athens Happy House, αναγνωρισμένο για την αφοσίωσή του στην προστασία των ζώων, άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει μία από τις δράσεις της πρωτοβουλίας  #Novipet, ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες δράσης  τoυ προγράμματος Giant Heart, που έχει ως στόχο την προστασία και ευημερία των αδέσποτων ζώων.

Σε συνέχεια της κατασκευής ενός καινούριου ιπποστασίου από το Giant Heart στο χώρο του Athens Happy House, η ομάδα εθελοντών της Novibet και ο Giant Heart Ambassador Κώστας Τσιμίκας επισκέφθηκαν το καταφύγιο με σκοπό την υλοποίηση εργασιών διαμόρφωσης του χώρου για τα αδέσποτα ιπποειδή, ενώ παράλληλα προσέφεραν αγάπη και φροντίδα στα άλλα ζώα που φιλοξενούνται στο Athens Happy House.

Η δράση αυτή είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς και άνετου χώρου για τη φιλοξενία αδέσποτων ιπποειδών, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της προστασίας τους και την προώθηση μίας κουλτούρας σεβασμού και υπευθυνότητας απέναντι τους. Μετά την κατασκευή του ιπποστασίου με τη στήριξη του Giant Heart, πέρα από τα πέντε ιπποειδή που φιλοξενούνται ήδη στο χώρο, το καταφύγιο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τρία ακόμα.

Στο πλαίσιο της δράσης προσφοράς του Giant Heart στο Athens Happy House, ο Κώστας Τσιμίκας, Πρεσβευτής του προγράμματος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που που μέσω αυτής της δράσης της Novibet για καλό σκοπό, βοηθήσαμε να φτιαχτεί ένα περιβάλλον για να ζουν με ασφάλεια τα ζώα που θα φιλοξενηθούν εδώ. Tο Athens Happy House κάνει ακριβώς αυτό. Η αγάπη και φροντίδα που δείχνουν στα άλογα, αλλά και σε όλα τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο, είναι τεράστια και για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου στο να φτιαχτεί ένα μέρος του καταφυγίου».

Δείτε περισσότερα για τη δράση του Giant Heart στο Athens Happy House στο σχετικό βίντεο:

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου και συμπεριληπτικού μέλλοντος, μέσα από ενέργειες που προωθούν την αξία του αθλητισμού, τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Με πρεσβευτές τον Κώστα Τσιμίκα, τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τη Θωμαή Βαρδαλή, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε συνανθρώπους μας σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Giant Heart μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.giantheart.gr/

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.Tags: