Συμφωνία ρεκόρ κυπριακής ομάδας με στοιχηματική

Ανανεώθηκε:
κυπρος στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: PaulPaladin / Alamy Stock Photo

Μια τεράστια συνεργασία έκλεισε εταιρία που ειδικεύεται στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια με ποδοσφαιρική ομάδα από την Κύπρο. Μάλιστα, περιγράφεται ως η μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η Meridianbet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ΑΕ Λεμεσού. Το λογότυπο της Meridianbet θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας. Η συμφωνία έχει υπογραφεί για όλη τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν 2024-2025.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμφωνία έχει επίσης ως στόχο να προβάλει την επί δεκαετίες παρουσία της στοιχηματικής και την υποστήριξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Meridianbet Cyprus, Χρυσόθεμη Βαλανίδου, δήλωσε τα εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία μεταξύ της Meridianbet και της ΑΕ Λεμεσού. Ως μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως, το να γίνουμε επίσημος χορηγός της ΑΕ Λεμεσού αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την προώθηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Η απόφασή μας να στηρίξουμε την ομάδ βασίζεται σε κοινές φιλοδοξίες και είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα φέρουμε επιτυχίες και ενθουσιασμό στους φιλάθλους.”

Η στοιχηματική με έδρα τη Λεμεσό μοιράστηκε ότι είχε πάντα “βαθιές ρίζες” στην τοπική κοινωνία, όπου διαθέτει μια ισχυρή βάση παικτών. Η συμφωνία με την ΑΕ Λεμεσού χαρακτηρίστηκε ως απόδειξη αυτής της συνεχούς υποστήριξης και αφοσίωσης.

Επιπλέον, η επικεφαλής των διαδικτυακών δραστηριοτήτων της Meridianbet Cyprus, Θεοδώρα Πέτρου, εξήγησε το χορηγικό όραμα της εταιρίας:

“Η στρατηγική μας περιλαμβάνει στενή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας. Θα διοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές και μη. Καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕ Λεμεσού και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει, καθώς απώτερος στόχος μας είναι η προσφορά στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Σχεδιάζουμε ειδικές εκπλήξεις για τους οπαδούς της ομάδας. Ακολοθήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΑΕ Λεμεσού για περισσότερες ενημερώσεις. Ευχόμαστε στην ΑΕ Λεμεσού καλή επιτυχία και μια γόνιμη συνεργασία”.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ