Σε σεμινάριο για ΑΙ στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια η Google

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: Vladimir Stanisic / Alamy Stock Photo

Στέλεχος της Google ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε μεγάλο σεμινάριο για το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και πως η ΑΙ θα τα αλλάξει μελλοντικά. Στη συζήτηση αναφέρθηκε η σημασία των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης στο διαδικτυακό ποντάρισμα.

EURO 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – STOIXIFOOD
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριους Γκασιέβσκι, CEE Mobile Gaming & Apps Lead της Google, εκπροσώπησε την εταιρία του σε κεντρική ομιλία στο SiGMA Asia Summit. Mε τίτλο “Τάσεις ανάπτυξης, δεδομένα AI που θα διαμορφώσουν το online μάρκετινγκ στο καζίνο live και το αθλητικό στοίχημα το 2024 και το 2025”.

Στην ομιλία του, ο Γκασιέβσκι ανέλυσε τα στοιχεία του διαδικτυακού μάρκετινγκ σε τέσσερα βασικά συστατικά: Χρήστες, διαφημίσεις, περιουσιακά στοιχεία και δεδομένα. Το θέμα των χρηστών και των διαφημίσεων αναπτύχθηκε περαιτέρω σε μια άλλη συζήτηση σε πάνελ που περιλάμβανε τις τάσεις του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι συνεργασίες θυγατρικών βοηθούν στην ανάπτυξη.

Ένα ενδιαφέρον θέμα στην ομιλία του Γκασιέβσκι αφορούσε την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στις δραστηριότητες ανάπτυξης. Επιπλέον, φαίνεται με βάση τα όσα είπε ότι θα υπάρξει έντονη ανάγκη για την ύπαρξη ολοκληρωμένων αναλύσεων δεδομένων.

Ποιοτικά δεδομένα και εκτόξευση των τυχερών παιχνιδιών online

Ένα άλλο σημείο που στάθηκε τη σημασία των ποιοτικών δεδομένων. Δηλαδή όσων που συλλέγονται και αναλύονται χωρίς να παραβιάζονται οι κανονισμοί.Ενώ δεν προκαλούν και ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πηγών τους. Τόνισε ότι τα ποιοτικά δεδομένα είναι ζωτικής σημασίας για αποτελεσματικότερες στρατηγικές μάρκετινγκ.

Πέρα από αυτά, ο Γκασιέβσκι προέβλεψε ότι τα μελλοντικά έσοδα από τα online τυχερά παιχνίδια θα φθάσουν τα 136 δισ. δολάρια στις ΗΠΑ το 2029. Γεγονός που δείχνει ότι ο τομέας αυτός έχει πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη.

Πρόσθεσε πως επειδή είναι ένας τομέας που εξελίσσεται συνεχώς οι εταιρείες του κλάδου πρέπει να προσαρμόζονται στην τρέχουσα τεχνολογία για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

EURO 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – STOIXIFOOD
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ