Σε διεθνές συνέδριο για τυχερά παιχνίδια η ΕΕΕΠ – Το επόμενο στην Αθήνα

Ανανεώθηκε:
εεεπ συνεδριο μαλτα
Photo Credits: ΕΕΕΠ Newsletter

Σε ένα από τα μεγαλύτερη διεθνή συνέδρια συμμετείχε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που έχει ως κεντρικό αντικείμενο τα τυχερά παιχνίδια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε μέρος στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ των Ρυθμιστικών Αρχών Τυχερών Παιγνίων, Gaming Regulators European Forum (GREF). Αυτη τη χρονιά, φιλοξενήθηκε στη Μάλτα από τις 20 έως τις 22 Μαΐου.

Στο συνέδριο συναντήθηκαν πάνω από 90 εκπρόσωποι από 25 χώρες. Υπήρξαν, έτσι, ευκαιρίες για επίτευξη διεθνών συνεργασιών και γενικότερης δικτύωσης.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος πήραν μέρος ρυθμιστικές αρχές από άλλες ηπείρους, εκτός Ευρώπης. Με το χαρακτήρα της εκδήλωσης να γίνεται πλέον παγκόσμιος.

Η Isabelle Falque-Pierrotin, πρόεδρος του GREF, τόνισε πως υπάρχει ανάγκη για διεθνείς συνεργασίες. Στάθηκε στο ότι η κάθε αρχή έχει το δικό της ρυθμιστικό πλαίσιο. Ωστόσο, πρόσθεσε πως η συνεργασία ανάμεσα σε χώρες μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα αυτών των πλαισιών. Γεγονός που θα βοηθήσει και στη γενικότερη εξέλιξη της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών.

Στην Αθήνα το μεγάλο συνέδριο του 2025

Με μια είδηση ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του συνεδρίου. Καθώς ανακοινώθηκε πως η ΕΕΕΠ επιλέχθηκε να διοργανώσει το επόμενο ετήσιο συνέδριο για τυχερά παιχνίδια και τις ρυθμιστικές τους αρχές, αυτό του 2025, στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΕΕΠ, σε ομιλία του εξέφρασε εκ μέρους της Επιτροπής θερμές ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο του GREF για την εμπιστοσύνη να της αναθέσει τη διοργάνωση του συνεδρίου του χρόνου.

Ενώ συμβούλεψε τους παρευρισκόμενους να οργανώσουν το ταξίδι τους έγκαιρα, προκειμένου να συνδυάσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα με επισκέψεις σε μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ