*1η αγωνιστική
*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ
Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Λα Κορούνια σε φιλικό.
Μία πέρα για πέρα απογοητευτική πορεία πραγματοποίησε στην περσινή Μπουντεσλίγκα η Ζανκτ Πάουλι. Πανηγυρίζοντας μόλις τέσσερις νίκες στην έδρα της και έξι συνολικά τερμάτισε στην τελευταία θέση, επιστρέφοντας στη δεύτερη κατηγορία μετά από δύο χρόνια.
Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, προτού τεθεί καθαρά νοκ άουτ από τη Λεβερκούζεν. Παρελθόν αποτέλεσε ο Αλεξάντερ Μπλέσιν, τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Μαρσέλ Ραπ που βρισκόταν στη Χόλσταϊν Κίελ απ’ το 2021.
Παραχωρήθηκαν έναντι 3,1 εκ. ευρώ οι Βαλ (ΑΜ, Βόλφσμπουργκ) και Σάλιακας (ΑΜ, Ολυμπιακός), παρελθόν αποτέλεσαν και οι Βασίλι (ΤΕ, Αλ-Ντιριγιά) και Σινάνι (ΜΕ, Σαμπντόρια). Αποκτήθηκαν οι Ματάισεν (ΑΜ, Μαγδεμβούργο) και Χργκότα (ΜΕ, Γκρόιτερ Φιρτ).
Στατιστικά
*Over 2,5 στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-0 της Φράιμπουργκ σε φιλικό.
Κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, απέφυγε το μοιραίο κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική επικρατώντας της Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Η Γκρόιτερ Φιρτ τερμάτισε στη 16η θέση έχοντας καλύτερη διαφορά γκολ από την προτελευταία Φορτούνα Ντίσελντορφ (-19 έναντι -20), έδωσε το παρών στα πλει οφ παραμονής και ανέτρεψε τα δεδομένα στο ζευγάρι με τη Ροτ Βάις Έσεν στην έδρα της.
Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο προτού τεθεί νοκ άουτ απ’ την Καϊζερσλάουτερν. Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” ο Χάικο Βόγκελ, αποχώρησαν ο Μουντζ (ΑΜ, Βέστερλο), Φούτκεου (ΕΠ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Χργκότα (ΜΕ, Ζανκτ Πάουλι).
Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Βιλ (ΜΕ, Ντάρμσταντ), Άπελκαμπ (ΜΕ, Φορτούνα Ντίσελντορφ), Χόιερ (ΑΜ, Καϊζερσλάουτερν) και Νταλ (ΑΜ, Μάιντς).
Στατιστικά
*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.