Ρίσι Σούνακ: Νέο σκάνδαλο για στοίχημα πλήττει την κυβέρνηση

Ανανεώθηκε:
σουνακ στοιχημα
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Τον επικεφαλής της προεκλογικής τους εκστρατείας μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις γενικές εκλογές έχασαν οι Συντηρητικοί, εξαιτίας του σκανδάλου για στοίχημα που ξέσπασε στο κόμμα.

EURO 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – STOIXIFOOD
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Συντηρητικών, Τόνι Λι, ο οποίος αποχώρησε, καθώς η σύζυγός του Λώρα Σώντερς και υποψήφια με τους Συντηρητικούς ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό όπως αναφέρει το BBC.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται μετά τη σύλληψη ενός από τους αξιωματικούς αστυνομικής προστασίας του πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ και την έρευνα της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών για τον κοινοβουλευτικό του σύμβουλο Κρεγκ Γουίλιαμς για ισχυρισμούς περί στοιχημάτων.

Όπως προκύπτει τα άτομα που ερευνά η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών στοιχημάτισαν χρήματα για την ημερομηνία των εκλογών, που τελικά προκηρύχθηκαν από τον Ρίσι Σούνακ για τις 4 Ιουλίου. Η Λώρα Σώντερς, η οποία είναι η τελευταία που ελέγχεται από την Επιτροπή φέρεται να έβαλε στοίχημα για την ημερομηνία των εκλογών.

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής των Συντηρητικών και κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Σούνακ, Κρεγκ Γουίλιαμς, τοποθέτησε στοίχημα 100 λιρών για εκλογές τον Ιούλιο, μόλις λίγες ημέρες πριν από την προκήρυξη από τον κ. Σούνακ. Η άλλη περίπτωση αφορά μέλος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου που υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του Σούνακ, ο οποίος στοιχημάτισε για τις ημερομηνίες των εκλογών.