Πότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2024-25

Ανανεώθηκε:
ελληνικη σουπερ λιγκ μπαλα
Photo Credits: IMAGO / ANE Edition

Πότε ξεκινά το νέο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2024-25; Το διοικητικό συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Πέμπτη (23/05) και αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου ώστε να πράξει τα δέοντα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου.

Τελικοί με Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code FINALS
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη συνεδρίαση, υπήρξε η ανακοίνωση από την ελληνική λίγκα, με τις ανάλογες αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα… εμπόδιο για την έναρξη της Super League 2024-25 στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού.

❗️Εδώ θα βρείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ, με αγώνες, αποτελέσματα, αποδόσεις.

Οι εκλογές της ΕΠΟ αποτελούν εμπόδιο

Παρά την ανακοίνωση για έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 17-18 Αυγούστου, προκύπτει ένας ανασταλτικός παράγοντας για να υλοποιηθεί το παραπάνω σενάριο.

Αυτό διότι, ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινάει ένα μήνα μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αυτές, είναι προγραμματισμένες για τις 22 Ιουλίου, το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ προτού βγει το πρόγραμμα των αγωνιστικών του νέου πρωταθλήματος.