Ο Χρήστος Μανδάς αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ομάδα του είναι η Λάτσιο. Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκε για πρώτη φορά το 2024.


Χρήστος Μανδάς – Το Βιογραφικό του

Ο Χρήστος Μανδάς γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2001 στον Πειραιά της Αττικής. Γέννημα θρέμα των ακαδημιών του Ατρομήτου, πήρε την άνοδο για την πρώτη ομάδα του Περιστερίου το καλοκαίρι του 2017, πραγματοποιώντας συνολικά 33 συμμετοχές.

Το Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στον ΟΦΗ, στον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε 1,5 χρόνο παρουσίας, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η Λάτσιο.

Μετά από 2,5 χρόνια κάτοικος Ρώμης, παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο του 2026 στην αγγλική Μπόρνμουθ, στην οποία έμεινε μέχρι το φινάλε της σεζόν, επιστρέφοντας στους “λατσιάλι”.

Παράλληλα, έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Ελλάδας, ενώ το 2024 κλήθηκε για πρώτη φορά και στην πρώτη ομάδα.