Ο Στάθης Τάχατος είναι αμυντικός και η ομάδα του είναι ο Βόλος.


Τις υπηρεσίες του στον Βόλο για τα επόμενα τρία χρόνια θα προσφέρει ο Στάθης Τάχατος, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Ο 21χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β’, ενώ έχει περάσει και από τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του Βόλου: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ακραίου αμυντικού Ευστάθιου Τάχατου. Ο Ευστάθιος Τάχατος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β’ από τον οποίο αποκτήθηκε ως ελεύθερος, υπογράφοντας στην ομάδα του Βόλου τριετές συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ευστάθιο Τάχατο στην οικογένεια της.»

Στάθης Τάχατος: Το Who is Who

Γεννημένος στον Ακροπόταμο Χαλκηδόνας τον Αύγουστο του 2001 ο Στάθης Τάχατος, έκανε καθημερινά αμέτρητα χιλιόμετρα, προκειμένου να καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αυτό φυσικά δεν ήταν άλλο από το να γίνει ποδοσφαιριστής. Το 2013 εντάχθηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ως μέλος της Under-19 του “δικεφάλου” κατέκτησε δύο αήττητα πρωταθλήματα. Το 2021 δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποίησε δέκα εμφανίσεις. Από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στον Βόλο, με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.