Ο Άβιλα Πίπα είναι αμυντικός και ομάδα του είναι ο Ολυμπιακός.


Μια ακόμη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας απέκτησε ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του Γκονζάλο Άβιλα. Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με τον 24χρονο δεξιό μπακ, που συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τρία χρόνια. Ανήκε μέχρι πρότινος στη Χάντερσφιλντ, από την οποία και αποδεσμεύτηκε, ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ. Έχει συμμετοχές στις U19, U20 και U21 της εθνικής Ισπανίας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα. Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21”.

Γκονζάλο Άβιλα: Το Who is Who

Στην Εσπαρεγκέρα της Ισπανίας στις 26 Γενάρη του 1998 γεννήθηκε ο Γκονζάλο Άβιλα. Αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ στην πρώτη της ομάδα, όπου και σημείωσε 13 εμφανίσεις. Αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χιμνάστικ από τον Γενάρη του 2019, με 18 συμμετοχές σε έξι μήνες. Η Χάντερσφιλντ τον αγόρασε το φθινόπωρο του 2020. Στις δύο χρονιές του εκεί έπαιξε σε 54 στο σύνολο ματς, μετρώντας δύο τέρμα και έξι ασίστ. Η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της άμυνας.