*Φάση των “16” στο κύπελλο Κύπρου. Πρόκειται για μονή αναμέτρηση και σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πάφου αποτελεί ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

*Αήττητη η Πάφος σε οκτώ συνολικά παιχνίδια κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, με επτά νίκες και μια ισοπαλία.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο πρωτάθλημα (05/12): Πάφος – Ακρίτας Χλώρακας 4-0

ΠΑΦΟΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έκτο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Μπρούνο στο 38′, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 52′.

Τέλος έλαβε το αήττητο των έξι αγώνων που “έτρεχε” εντός των συνόρων η Πάφος, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη Κυριακή, δοκιμάστηκε στην έδρα του Απόλλωνα, όπου και ηττήθηκε με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο μετά το μισάωρο, σ’ ένα πρώτο μέρος με πολύ καλό ρυθμό και εκατέρωθεν στιγμές. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια δέχθηκε δεύτερο τέρμα και παρότι προσπάθησε να πάρει κάτι, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σωστά τις όποιες φάσεις της παρουσιάστηκαν.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Χουάν Κάρλος Καρσέδο στην άκρη του πάγκου, καθώς έκανε χρήση της συμβατικής ρήτρας και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Χρέη υπηρεσιακού θα εκτελεί ο Σοφιάν Σερφά από την Κ-19.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης η Πάφος και στο -2 από την Ομόνοια, έχοντας παράλληλα και παιχνίδι λιγότερο. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί την Ομόνοια Αραδίππου.

Για την ώρα πάντως, η προσοχή στρέφεται στο σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου, όπου ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος στη μάχη της διοργάνωσης.

Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Πάφος – Ακρίτας Χλώρακας στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-4 από την Ομόνοια, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 24ο λεπτό, δεχόμενος ακόμη τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (65′, 68′, 73′).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα και για τον Ακρίτα Χλώρακας, στις δικές του υποχρεώσεις. Το Σάββατο, η ομάδα του Μάριου Νικολάου υποδέχθηκε την Ομόνοια, από την οποία διασύρθηκε με 0-4 στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι και την ανάπαυλα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στα μέσα του ημιχρόνου, είχε κάποιες στιγμές για να πετύχει κάτι. Δεν τις εκμεταλλεύτηκε όμως και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων και δεν απέφυγε τη συντριβή.

Πρώτη απώλεια μετά και τις δυο νίκες που προηγήθηκαν κόντρα σε Εθνικό Άχνας (3-1 εντός) και Ένωση Παραλιμνίου (0-1 εκτός), παραμένει όμως στα μέσα της κατάταξης, με 19 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική, θα παίξει εκτός με τον ΑΠΟΕΛ (10/01).

Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, απέκλεισε με το εντυπωσιακό 5-2 τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Στατιστικά

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Πάφος – Ακρίτας Χλώρακας στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ