Ντεμπούτο για την Betsson.sport στην Ιταλία με πρεσβευτή τον Φραντσέσκο Τότι

Ανανεώθηκε:
betsson logo

Η Betsson.sport εγκαινίασε την πλατφόρμα αθλητικής ενημέρωσης στην Ιταλία με πρεσβευτή τον θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου, Φραντσέσκο Τότι.

⚽️🏀 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα πλατφόρμα της Betsson έχει ως στόχο να προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο, συνεντεύξεις, ειδήσεις και στιγμιότυπα σε διάφορους αθλητικούς κλάδους, τοποθετώντας τον εαυτό της ως προορισμό για τους λάτρεις του αθλητισμού σε εθνικό επίπεδο.

Όσο για τον νέο του ρόλο ως πρεσβευτή της πλατφόρμας, ο Τότι σχολίασε: “Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτό το έργο, το οποίο ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την καθημερινή μου δέσμευση να μοιράζομαι το πάθος μου για τον αθλητισμό. Το Betsson.sport παρουσιάζει μια θαυμάσια ευκαιρία να ενώσει διάφορους αθλητικούς συλλόγους και να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους”.

Επιπλέον το Betsson.sport εισάγει επίσης την πρωτοβουλία “Betsson Sport Club”, προσκαλώντας τις ομάδες να συμμετάσχουν και να αποκτήσουν προβολή μαζί με άλλες συμμετέχουσες ομάδες. Αυτή η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε συλλόγους από γνωστά και λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα, παρέχοντας ευκαιρίες έκθεσης και μια πλατφόρμα για αυξημένη προβολή.

Ο Ronni Hartvig, CCO του ομίλου Betsson, δήλωσε: “Η Ιταλία έχει σημαντική σημασία για την Betsson και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Φραντσέσκο Τότι, μια προσωπικότητα συνώνυμη με την επιτυχία στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι η ιστορία του και οι εμπειρίες του θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το Betsson Sports Club ακόμα καλύτερο, προωθώντας τις αξίες μας για δίκαιο παιχνίδι, συμμετοχή και πάθος”.

Η Betsson εισήλθε στην ιταλική αγορά νωρίτερα μέσα στο μήνα, με τον CCO της εταιρείας, Ronni Hartvig, να σχολιάζει: “Η σημασία της Ιταλίας έχει αυξηθεί σημαντικά για την Betsson και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσουμε τη ναυαρχίδα μας, την Betsson, στην αγορά. Στοχεύουμε να τοποθετήσουμε το εμπορικό σήμα ως κορυφαίο φορέα αθλητικών στοιχημάτων στην αγορά”.

⚽️🏀 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ