*3η αγωνιστική .
*Έρχονται από οκτώ σερί μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Χιχόν. Το γκολ ο Οτέρο στο 6’.
Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τη Χιχόν, δέχτηκε γκολ νωρίς και ηττήθηκε. Η Χιχόν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε ακυρωθέν γκολ στο 5’ και σκόραρε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Οτέρο, διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο της αναμέτρησης στο ανασταλτικό κομμάτι, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο απ’ την ανήμπορη Μπούργος. Είχε καθαρές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά ήταν άστοχη. Πρώτοι χαμένοι βαθμοί, στην πρεμιέρα επικράτησε 3-2 της Κόρδοβα, σε ματς που δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Πήρε τον Καρικαμπούρου (φορ, από Σοσιεδάδ), αμφίβολο αν σήμερα θα είναι διαθέσιμος.
Στατιστικά
*ΝG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.
*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β’
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Αλμπαθέτε. Στο 0-2 το σκορ στο ημίχρονο με τα γκολ των Μαριεζκουρένα και Γοροσάμπελ, μείωσε η Αλμπαθέτε με τον Μπερναμπέου στο 80’.
Ήρθαν και οι πρώτοι πόντοι της χρονιάς για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, πέρασε με νίκη απ’ την έδρα της Αλμπαθέτε. Απείλησε πρώτη η Αλμπαθέτε, αλλά στην πορεία το γκολ ήρθε για τη Σοσιεδάδ, που διαχειρίστηκε την κατάσταση και βρήκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έντονη η πίεση για την Αλμπαθέτε στο δεύτερο μέρος, άξιζε σίγουρα ένα γκολ, το βρήκε στο 80’, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ την Καστεγιόν, ένα άδικο αποτέλεσμα. Δύο γκολ πέτυχε και ήταν και τα δύο από οριακή θέση οφσάιντ, ιδίως το δεύτερο ήταν θέμα χιλιοστών καθαρά. Ούτε τόσο καλή ήταν η Καστεγιόν, ούτε κακή η ίδια, το γρήγορο γκολ των αντιπάλων ήταν το “κλειδί” της έλειψε η απάντηση παρ’ όλο που είχε όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Χωρίς απουσίες.
Στατιστικά
*ΝG τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.
*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.