Μεγάλη συνεργασία της Betsson με την Τορίνο

Ανανεώθηκε:
betsson logo

Μια μεγάλη συμφωνία έκλεισε η Betsson.sport με ομάδα της Σέριε Α. Συγκεκριμένα, θα συνεργάζεται από εδώ και στο εξής με την Τορίνο, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ⚡️🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνεργασία αυτή επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Derby della Mole, δηλαδή μεταξύ της Τορίνο και της Γιουβέντους, το Σάββατο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 για τη Σέριε Α.

Μέσω της συμφωνίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως ένα “νέο κεφάλαιο” και για τους δύο, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε κοινή ανακοίνωση ” θαεργαστούν για να φέρουν το πάθος, μια αξία που διακρίνει και τους δύο, στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς και πολυάριθμες καινοτομίες υπέρ των οπαδών της Τορίνο χάρη σε μοναδικές και ελκυστικές συνεργασίες”.

Μόλις τον περασμένο μήνα ξεκίνησε η Betsson.sport στην Ιταλία, με τον θρύλο του ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι να είναι πρεσβευτής της. Αυτή η συνεργασία με την Τορίνο είναι ένα σημαντικό βήμα για περαιτέρω επέκταση.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Τορίνο, Λορέντζο Μπαράλε, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Betsson.sport στον κόσμο της «Γκρανάτα».

Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα αφηγηθούμε πολλές ελκυστικές ιστορίες για τη βάση των οπαδών μας, συνοδεύοντας επίσης την Betsson.sport στην αποστολή της για μεγαλύτερη απήχηση σε όλα τα αθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Betsson Group στην Ιταλία, Στέφανο Τίνο, πρόσθεσε: “Αυτή η συνεργασία με την Τορίνο είναι ένα σημαντικό βήμα για την Betsson Sport στην εδραίωση της παρουσίας μας στην Ιταλία.

Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο διάσημες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους αξέχαστες εμπειρίες”.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ⚡️🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Tags: