* 31η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (02/11): Λεχ – Μότορ 2-2

ΜΟΤΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Βίτζεβ Λοτζ. Ο Ισαάκ (15’) άνοιξε το σκορ & ο Λεράγκερ (55’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Απέτυχαν οι “μοτορόβτσι” σε δύο σερί ταξίδια κλείνοντας τον Απρίλιο, συμπλήρωσαν “καρέ” δίχως νίκη (0-2-2) μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και δεν έχουν ξεμπλέξει ακόμα με την ουρά.

Γρήγορα πληγώθηκε (1-0) σε στατική φάση η Μότορ στο κυριακάτικο παιχνίδι του Λοτζ και η ακόλουθη προσπάθεια να πάρει μέτρα στο γήπεδο (63% κατοχή) αποδείχθηκε φλύαρη. Είχε την στιγμή της πριν την ανάπαυλα, αλλά στην επιστροφή από αυτήν εκτέθηκε για το 2-0, από το οποίο δεν υπήρχε επιστροφή απέναντι σε αντίπαλο που έπαιζε την ζωή του.

“Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων πετυχαίναμε αποτελέσματα πάνω από τις δυνατότητές μας.” δήλωσε ο κόουτς Στολάρσκι.

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός Στολάρσκι (δεξί μπακ), αλλά ο βασικός Μπρκιτς (κιπερ) παραμένει τραυματίας κι αυτό στοιχίζει.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ FINAL FOUR & Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΧ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Λέγκια. Ο Γκολιζάντε (3’) άνοιξε το σκορ, στο 21’ η Λέγκια έμεινε με 10 παίκτες και οι Ίσακ (31’, 42’), Γκούργκουλ (38’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο καλύτερο σημείο της σεζόν πατάει γκάζι η “κολέγιορζ”, την Κυριακή θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι πραγματοποιώντας μία ακόμη τρομακτική επιθετική εμφάνιση μέσα στον Απρίλιο κι αν σήμερα περάσει από το Λούμπλιν γίνεται ακλόνητο φαβορί για back to back πρωταθλήματα.

Φουριόζικο το μπάσιμο της Λεχ στο κυριακάτικο ντέρμπι, μέσα από έξοχη συνεργασία και ποιοτικό τελείωμα λάβωσε νωρίς (1-0) τους πρωτευουσιάνους, ξόδεψε και τετ α τετ με τον αρχισκόρερ Ίσακ πριν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα.

Δεν είχαν καμία τύχη οι 10 της Λέγκια απέναντι στην “καυτή” επίθεση των Ποζνανών, τους σκόρπισε με τρία γκολ μέσα σε 11 λεπτά και το 2ο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στα αγωνιστικά νέα, εξέτισε τιμωρία ο σημαντικός Ροντρίγκες (μέσος), επέστρεψαν στο ντέρμπι και οι Μουράφσκι (μέσος), Μίλιτς (στόπερ). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο σημαντικός Σκρζίπτσακ (στόπερ), παραμένουν τραυματίες οι ρολίστες Ντάγκλας (στόπερ), Θόρνταρσον (μέσος), Λίσμαν (εξτρέμ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας.

Μότορ Λούμπλιν – Λεχ Πόζναν στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ