Κέιλορ Νάβας: Αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, τον κατήγγειλε εργαζόμενος στο σπίτι του

Ανανεώθηκε:
κειλορ ναβας παρι σεν ζερμεν
Photo Credits: NurPhoto SRL / Alamy Stock Photo

Προβλήματα με το νόμο αντιμετωπίζει ο Κέιλορ Νάβας που φεύγει από την Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς τον κατήγγειλε πρώην εργαζόμενος στο σπίτι του αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας. Τι λένε τα προγνωστικά για την επόμενη ομάδα του διεθνή τερματοφύλακα;

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Κωδικός EURO24
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας αποχωρεί από την Παρί Σεν-Ζερμέν καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έπειτα από πέντε χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα. Ενδιάμεσα, έχει και έναν δανεισμό στη Νότιγχαμ Φόρεστ για έξι μήνες.

Η διαμονή στο Παρίσι, έφερε προβλήματα για το Νάβας, καθώς εργαζόμενος στο σπίτι του για χρόνια, τον κατήγγειλε για κακές συνθήκες εργασίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο BFMTV, ο άνθρωπος που υπέβαλλε την καταγγελία, ισχυρίζεται ότι εργαζόταν στο σπίτι του 37χρονου τερματοφύλακα για περίπου δύο χρόνια, αλλά ήταν ανασφάλιστος.

Τα χρήματα που έπαιρνε ήταν 3.200 ευρώ ανά μήνα, αλλά “μαύρα”, ώστε ο Νάβας να γλιτώσει τη φορολογία.

Παρότι τον διαβεβαίωνε ότι θα τον δηλώσει ως νόμιμο εργαζόμενο, δεν το έπραξε ποτέ.

Επίσης, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο εργαζόμενος διέμενε σε ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα και μετά από προτροπή του ίδιου του Νάβας, οπλοφορούσε.

Ο λόγος ήταν φυσικά, η δική του προσωπική ασφάλεια, όμως ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας φέρεται να χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο όπλο, για διασκέδαση.

Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη, ώστε να κρίνει αν ευσταθούν οι καταγγελίες εις βάρος του Κέιλορ Νάβας και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον πρώην κίπερ της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Δείτε το σχετικό ποστ για την υπόθεση καταγγελίας:

Ακόμα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Νάβας για την υπόθεση, ενώ ο ίδιος φαίνεται να επικεντρώνεται πλέον στην εύρεση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς να έχει ακουστεί κάτι για ενδιαφέρον κάποιου συλλόγου.