Η Μπαρτσελόνα επεκτείνει τη συνεργασία με στοιχηματική εταιρία έως το 2029

Ανανεώθηκε:
μπαρτσελονα συνεργασια στοιχηματικη εταιρια
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Τη συνεργασία της με την Μπαρτσελόνα έως το 2029 ανανέωσε η εταιρία για στοίχημα και τυχερά παιχνίδια, 1XBET, η οποία θα συνεχίσει να είναι παγκόσμιος συνεργάτης και επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης των “μπλαουγκράνα”.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως προκύπτει από την ανανέωση της συνεργασίας η 1XBET θα έχει παρουσία στα διάφορα διεθνή ψηφιακά διαφημιστικά μέσα της Μπαρτσελόνα, καθώς και πρόσβαση στους παίκτες της ανδρικής, της γυναικείας και της ομάδας κλειστού στίβου και, ως καινοτομία, στους Barça Legends για την παραγωγή διαφημιστικού περιεχομένου.

Εκπρόσωπος της 1XBET δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με μία από τις πιο διάσημες αθλητικές μάρκες στον κόσμο. Στις επιχειρήσεις, όπως και στον αθλητισμό, είναι σημαντικό να είσαι σε μια ομάδα με έναν αξιόπιστο συνεργάτη και να εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις αποτελέσματα. Η επέκταση της συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο”.

Η συμφωνία, η οποία τέθηκε σε ισχύ πριν από ακριβώς πέντε χρόνια σήμερα, αποτελούσε μέρος της στρατηγικής παγκόσμιας επέκτασης του συλλόγου. “Η ανανέωση της συμφωνίας με την 1XBET αποτελεί την εδραίωση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας που θα μας βοηθήσει να επιβεβαιώσουμε εκ νέου την εμπορική μας στρατηγική σε παγκόσμιο επίπεδο”, πρόσθεσε ο Juli Guiu, αντιπρόεδρος του τομέα μάρκετινγκ της Μπαρτσελόνα.