Η Bet365 επεκτείνει τη συνεργασία της με τη SIS και στην Ελλάδα

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Μια νέα, εμπλουτισμένη συμφωνία έκλεισε με τη Sports Information Services (SIS) η bet365 που ισχύει για όλες τις ρυθμιζόμενες αγορές της. Δηλαδή και για την Ελλάδα!

Κορυφαίες αποδόσεις στην bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον τρόπο αυτό, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για το eSoccer. Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση των αγώνων του H2H Global Gaming League της SIS θα προσθέσει στοιχηματικές επιλογές eSoccer για τους παίκτες της bet365.

Συνολικά, 150.000 διοργανώσεις θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες μέσω της προσφοράς της SIS. Ενώ ήδη τα esports της SIS με την bet365 περιλαμβάνουν το eBasketball.

Το σύστημα H2H Global Gaming League χρησιμοποιεί τους εσωτερικούς αγώνες eBasketball και eSoccer της SIS, από τα στούντιό της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το προϊόν Competitive Gaming της SIS διαθέτει επίσης πιστοποίηση Gold Standards της Esports Integrity Commission (ESIC). Αναφέρεται από τη SIS ως το μοναδικό προϊόν στην αγορά που διαθέτει τέτοια πιστοποίηση.

Σχετικά με τη διευρυμένη συνεργασία με την bet365, που ανήκει στις καλυτερες στοιχηματικες εταιριες, ο διευθύνων σύμβουλος της SIS, Πολ Γουίτεν, δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λανσάρουμε το προϊόν eSoccer στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την bet365. Αναμένουμε ότι αυτή θα συνεχιστεί με την ενσωμάτωση της πλήρους προσφοράς ανταγωνιστικών τυχερών παιχνιδιών σε όλες τις ρυθμιζόμενες αγορές”.

Η SIS και η bet365 συνεργάζονται από το 2022, ειδικότερα για κυνοδρομίες. Ενώ αργότερα προστέθηκαν πρόσθετες αποδόσεις ιπποδρομιών.

Κορυφαίες αποδόσεις στην bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ