*Επαναληπτικό παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στο σκορ των δύο αγώνων, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν και πέναλτι.

*O νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Χιμπέρνιαν.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Λιεπάγια – Ντέτσιτς 1-0

*Το πρώτο τους παιχνίδι πριν μία εβδομάδα ήταν το πρώτο μεταξύ τους στην ιστορία τους!

ΝΤΕΤΣΙΤΣ (Μαυροβούνιο, Νο 253)

Προηγούμενο ματς: Η Ντέτσιτς έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Λιεπάγια, παρόλο που έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 21ο λεπτό και έπειτα! Μάλιστα ήταν πιο απειλητική και επιθετική, αλλά δέχθηκε ένα γκολ από τον Ολόκο στο 64’.

Η Ντέτσιτς έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Λεπάγια, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, αν και έπαιζε με παραπάνω ποδοσφαιριστή για περίπου 70 λεπτά!

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στη σεζόν, έπειτα από μία ισοπαλία και μία νίκη στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε!

Στον πάγκο της έχει τον Νεμπόσα Γιάντριτς, ενώ η φετινή είναι η πέμπτη σερί σεζόν που συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, χωρίς να καταφέρει κάποια χρονιά να μπει σε φάση των ομίλων. Απλά τη μοναδική φορά που πήρε πρωτάθλημα και ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε ως τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Στατιστικά

*2/3 G/G στα τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*2/3 under 2,5 στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με -20% ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΕΠΑΓΙΑ (Λετονία, Νο 333)

Προηγούμενο ματς: Η Λιεπάγια έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Άουντα, με τέρμα του Κονέ στο 57ο λεπτό.

Η Λιεπάγια έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Άουντα, στη φάση των “16” του κυπέλλου Λετονίας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού.

Δείχνει ντεφορμέ, με πέντε ήττες στους εφτά τελευταίους αγώνες της, έχοντας κερδίσει τους δύο πιο πρόσφατους που έδωσε στο γήπεδό της, με έναν εξ αυτών να είναι στο πρώτο παιχνίδι με τη σημερινή της αντίπαλο. Στον οποίο μάλιστα κέρδισε παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στον πάγκο της είναι από πέρυσι ο Σουηδός Αντρέας Αλμ, ενώ παρόλο που έχει ευρωπαϊκές συμμετοχές στα εννιά τελευταία χρόνια, δεν έχει περάσει ποτέ μετά τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αυτή τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της χώρας της, στο -12 από την πρώτη τριάδα που οδηγεί σε ευρωπαϊκό κύπελλο της επόμενης σεζόν!

Στατιστικά

*Δύο σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο συνεχόμενα N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Ντέτσιτς – Λιεπάγια στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ