ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ✔️ Περιφερειακές & Δημοτικές στην Ελλάδα

Ανανεώθηκε:
εκλογες στοιχημα αποδοσεις προγνωστικα

Οι αγορές έχουν ανοίξει και για τις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Δηλαδή στοιχημα δημοτικεσ εκλογεσ αλλά και στις περιφερειακές. Αυτές είναι οι επόμενες που θα γίνουν στην Ελλάδα.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2023. Ορισμένοι υποψήφιοι εκλέχθηκαν ήδη, όμως σε κάποιους Δήμους και Περιφέρειες, όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο, στις επαναληπτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου.

Υπάρχουν ήδη πολλές επιλογές για ποντάρισμα για περιφερειακές και δημοτικεσ εκλογεσ στοιχημα. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά αποδόσεις και ποια είναι τα φαβορί!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🔷Ελληνικές Αυτοδιοικητικές Εκλογές Στοίχημα – Αποδόσεις

Οι αγορές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και στην Stoiximan υπάρχει πληθώρα αγορών. Όπως για τις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Θεσσαλίας. Καθώς και για τη μάχη στους Δήμους της χώρας, όπως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων

Πάμε στο Δήμο Αθηναίων, όπου ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης εντοπίζεται σε απόδοση ➡ 1.12 και ακολουθεί σε απόδοση ➡ 5.30 είναι ο Χάρης Δούκας.

Κώστας Μπακογιάννης ➡ 1.12
Χάρης Δούκας ➡ 5.30

Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη o Στέλιος Αγγελούδης προσφέρεται σε απόδοση ➡ 1.15 και ο τωρινός δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας έπειτα βρίσκεται σε απόδοση ➡ 4.75.

Στέλιος Αγγελούδης ➡ 1.15
Κωνσταντίνος Ζέρβας ➡ 4.75

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας φαβορί με απόδοση ➡ 1.16 είναι ο Γεώργιος Αμανατίδης, και ακολουθεί στη 2η θέση με απόδοση ➡ 4.50 ο Γεώργιος Κασαπίδης.

Γεώργιος Αμανατίδης ➡ 1.16
Γεώργιος Κασαπίδης ➡ 4.50

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ο Χρήστος Μέτιος προφέρεται με απόδοση ➡ 1.10 και επόμενος είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης με απόδοση ➡ 6.00.

Χρήστος Μέτιος ➡ 1.10
Χριστόδουλος Τοψίδης ➡ 6.00

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Αγορά διαθέσιμη υπάρχει και για τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον Δημήτρη Πτωχό να έχει τον τίτλο του φαβορί, καθώς προσφέρεται σε απόδοση ➡ 1.05. Ακολουθεί ο Πέτρος Τατούλης με απόδοση ➡ 8.00.

Δημήτρης Πτωχός ➡ 1.05
Πέτρος Τατούλης ➡ 8.00

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ως φαβορί με απόδοση ➡ 1.16 προσφέρεται ο Γιάννης Τρεπεκλής, και ακολουθεί στη 2η θέση με απόδοση ➡ 4.50 η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Γιάννης Τρεπεκλής ➡ 1.16
Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου ➡ 4.50

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Στη συγκεκριμένη Περιφέρεια φαβορί με απόδοση ➡ 1.20 είναι ο Αλκιβιάδης Στεφανής, και έπεται στη 2η θέση με απόδοση ➡ 4.00 ο Κώστας Μουτζούρης.

Αλκιβιάδης Στεφανής ➡ 1.20
Κώστας Μουτζούρης ➡ 4.00

Ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ως το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εμφανίζεται ο Κώστας Αγοραστός με απόδοση ➡ 1.20 και ακολουθεί με απόδοση ➡ 4.00 ο Δημήτρης Κουρέτας.

Κώστας Αγοραστός ➡ 1.20
Δημήτρης Κουρέτας ➡ 4.00

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.


🔷 Στοίχημα Εκλογές:  Οι ανοιχτές αγορές

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενδιαφέρουσες αγορές σε δύο χώρες εκτός Ελλάδας σχετικές με εκλογές είναι ανοιχτές στον Stoiximan. Αρχικά, στις ΗΠΑ. Εκεί μπορείτε να βρείτε επιλογές για τις Προεδρικές Εκλογές.

Για το Ηνωμένο Βασίλειο θα εντοπίσετε στοιχήματα σχετικά με τις Γενικές Εκλογές.

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στην κατηγορία Πολιτική, κάνοντας κλικ εδώ.

🔷 Εκλογές ΗΠΑ στοίχημα

Στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ, φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή δίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε απόδοση 2.40, ακολουθεί ο νυν πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν στο 3.00 . Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γκάβιν Νιούσομ με απόδοση 12.00. Επόμενη είναι η Μισέλ Ομπάμα στο 15.00 και την πεντάδα κλείνει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στο 18.00.

Στην εκλογική διαδικασία για τη Γερουσία, οι Δημοκρατικοί προσφέρονται στο 1.85 και είναι η επικρατέστερη παράταξη για να κερδίσει. Οι Ρεπουμπλικανοί βρίσκονται στο 1.95, ενώ οι Ανεξάρτητοι είναι στο 40.00. Στην αγορά “Υποψήφιος Δημοκρατικών” ο επικρατέστερος για να κερδίσει είναι ο Τζο Μπάιντεν με 1.35, στη 2η θέση βρίσκεται o Γκάβιν Νιούσομ με 6.00, με τη Μισέλ Ομπάμα έπειτα σε απόδοση 9.00. Όσο για τους Ρεπουμπλικανούς στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε τιμή 1.20, ακολουθεί ο Ρον Ντε Σάντις με απόδοση 8.00, ενώ στην απόδοση 15.00 βρίσκεται η Νίκι Χέιλι.

🔷 Εκλογές Ηνωμένο Βασίλειο στοίχημα

Για τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο στην στοιχημαν μπορείτε να βρείτε πολλές αγορές Μια απ’ αυτές αφορά τις Γενικές Εκλογές και το πότε θα γίνουν. Ποιος είναι αυτή τη στιγμή επικρατέστερος για να γίνει ο Επόμενος Πρωθυπουργός μετά τις Γενικές Εκλογές; Με απόδοση 1.12 ο Κιρ Στάρμερ είναι το φαβορί, ενώ ακολουθεί ο Ρίσι Σούνακ με 5.00. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μπόρις Τζόνσον με 20.00. Πένι Μορντό, Μπεν Γουάλας και Άντι Μπέρναμ είναι μαζί σε απόδοση 50.00.

Μια ακόμη αγορά αφορά τον Ρίσι Σούνακ και συγκεκριμένα πότε θα αποχωρήσει από πρωθυπουργός. Το να γίνει αυτό στο 2023 βρίσκεται στο 12.00, το 2024 στο 1.60, ενώ από το 2025 και έπειτα υπάρχει σε απόδοση 2.10.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγορά για το ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες έδρες. Φαβορί είναι οι Εργατικοί με 1.15, ακολουθούν οι Συντηρητικοί με 5.00, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με 100.00, ενώ στη συνέχεια είναι οι Greens με 300.00, οι Reform UK με 500.00 και το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου με απόδοση 1000.00.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🔷 Τι να προσέξετε στο στοίχημα Εκλογές

Πριν ποντάρετε σε μία εκλογική διαδικασία, είναι σημαντικό να λάβετε ορισμένους παράγοντες σοβαρά υπόψη σας. Όπως συμβαίνει σε κάθε άλλο τομέα του στοιχήματος, έτσι και εδώ είναι καλό να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για τις εξελίξεις.

Αποτελεί, παράλληλα, ακρογωνιαίο λίθο για μία σωστή πρόβλεψη η άριστη γνώση του εκλογικού συστήματος. Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερο εμβαθύνετε, τόσο περισσότερες “ευκαιρίες” μπορείτε να εντοπίσετε.

Σίγουρα θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά τις δημοσκοπήσεις, αλλά και να τις κρίνετε. Κρίση και γνώση της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας σε κάθε χώρα ή περιοχή, θα σας βοηθήσουν να πονταρετε σωστά και θα αυξήσουν τις πιθανότητες για τη νίκη σας.


🔷 Στοιχηματικές Εταιρίες με Αποδόσεις για Εκλογές

Στον παρακάτω πίνακα, βλέπετε τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν αποδόσεις για Στοίχημα Ελληνικών Εκλογών:

STOIXIMAN ▶️ Αποδόσεις Εκλογών
BETSHOP ▶️ Αποδόσεις Εκλογών
WINMASTERS ▶️ Αποδόσεις Εκλογών
NOVIBET ▶️ Αποδόσεις Εκλογών
Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Οτιδήποτε ψάχνεις για το στοίχημα το βρίσκεις στους Betarades:

✍️ Προγνωστικά
⚽️ Αναλύσεις Αγώνων
Στοιχηματικές εταιρίες
📊 Κουπόνι ΟΠΑΠ
📆 Πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ
🎥 Betarades YouTube
🎙️ Betarades Podcast
🏀 Pick ‘n’ Popa
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση
♥️ Καζίνο live

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.